1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ESKİ EŞİNİN NİŞANLISINI BIÇAKLADI!
ESKİ EŞİNİN NİŞANLISINI BIÇAKLADI!

ESKİ EŞİNİN NİŞANLISINI BIÇAKLADI!

Yargıç meselenin ciddiyetine dikkat çekerek;

A+A-

Eski eşinin nişanlısını üç farklı yerinden bıçakla yaralayan Şevket Gökay Çikuru teminata bağlandı

Meriç bölgesinde meydana gelen kavgada eski eşinin nişanlısını bıçakla yaralayan Şevket Gökay Çikuru hakkındaki soruşturma tamamlandı. Polis nezaretinde üç gün süre ile tutulan zanlı dün teminat talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.Zanlı Çikuru’nun,2010 yılında boşandığı eşinin evine gittiği, kapıyı açan nişanlısı Burak Çelik’e hakaret ettiği, ardından üç farklı yerinden bıçakla yaraladığı iddia edilmişti.

SERBEST YARGILANACAK

Kaza mahkemesinde gerçekleştirilen duruşmada zanlı hakkında “ciddi darp,şiddet tehdidi,yaralama” suçlarından başlatılan soruşturmanın tamamlandığı, KKTC vatandaşı olan zanlının teminata bağlanması talep edildi. Mahkeme, zanlıyı ileride yargılanmak üzere yurt dışına çıkış yasağı, bir kefilin 30 bin TL tutarında kefalet senedi imzalaması ve haftada bir gün en yakın polis karakoluna gidilerek imza atılması şartları ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraktı.

ÜÇ YERİNDEN BIÇAKLADI

Zanlı Çikuru’nun,2010 yılında boşandığı eşinin evine gittiği, kapıyı açan nişanlısı Burak Çelik’e hakaret ettiği, ardından üç farklı yerinden bıçakla yaraladığı iddia edilmişti. Elinden, boynundan ve alnından bıçak yaraları alan Çelik hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edilmiş, zanlı ise tutuklanmıştı.

Star Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.