1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. ESKİ EŞTEN GÜLBEN ERGEN'E MESAJ VAR!
ESKİ EŞTEN GÜLBEN ERGEN'E MESAJ VAR!

ESKİ EŞTEN GÜLBEN ERGEN'E MESAJ VAR!

ESKİ EŞTEN GÜLBEN ERGEN'E MESAJ VAR!

A+A-

Mustafa Erdoğan, verdiği röportajda eski eşi Gülben Ergen'le evliliği hakkında, "Aşkta sınıfta kaldım. Son deneyimim beni fazla savurdu" dedi.

'Anadolu Ateşi'nin sanat yönetmeni Mustafa Erdoğan, 'Seyahatname' adlı dergiye verdiği röportajda aşk hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Erdoğan, 2004'te evlenip 2012'de boşandığı, 3 oğlunun annesi Gülben Ergen'i isim vermeden anmış oldu.

"AŞIK OLAMIYORUM"

İşte o sözler: "Aşkta sınıfta kalmış bir adamım. Aşırı güvenden notum kırılmış. Ya fazla kırılmışım ya da benimle aynı gezegenden gelen insanlar artık yok. Aşık olamıyorum. Son deneyimim beni fazla savurdu. Bu konuya mesai harcamıyorum."

"BİR DAHA ASLA EVLENMEM"

Mustafa Erdoğan'ın, "Tekrar evlenmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna cevabı "Asla" oldu. Şair bir arkadaşının, 'Can çekişen aşkları vurmalı' sözünü çok sevdiğini belirten Erdoğan, "Aşk size ilk olarak neyi çağrıştırır?" sorusunu da şöyle yanıtladı: "Çocuklarım."

GÜLBEN SİTEM ETMİŞTİ

Yakında Erhan Çelik ile evlenecek olan Gülben Ergen ise Mustafa Erdoğan için şunları söylemişti: "Bir babanın çocuklarına verebileceği en büyük hediye onların annesini sevmektir. Ama o sevmedi."

mustafa-erdogan-askta-sinifta-kaldim-6341411_7499_m.jpg

GÜLBEN, YENİ AŞKIYLA ÇOK MUTLU

Erhan Çelik'le nikah masasına oturma hazırlığında olan ve Bod­rum Gün­do­ğa­n’­daki villasında tatil yapan şarkıcı, yeni aşkıyla görüntülenmekten rahatsız olmuyor ve mutluluk pozları veriyor.

mustafa-erdogan-askta-sinifta-kaldim-6341411_7693_m.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.