1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ESKİ GİRNE YOLUNDA KORKUTAN KAZA!
ESKİ GİRNE YOLUNDA KORKUTAN KAZA!

ESKİ GİRNE YOLUNDA KORKUTAN KAZA!

BMW X6 marka araç yoldan çıkarak takla attı!

A+A-

8 Haziran pazar günü saat 18.00 sularında Eski Girne yolunda meydana gelen kaza ile yürekler bir kez daha ağızlara geldi. Kaza olayı 22 yaşındaki Münür Merihkan isimli sürücünün aşırı sürat ve dikkatsizlik sonucu virajda direksiyon hakimiyetini kaybettiği LD 006 plakalı aracın yoldan çıkarak takla atması ve yandaki boş arazide tavanı üzerinde durması sonucu meydana geldi.

Araç sürücüsü, Girne istikametinden Lefkoşa istikametine doğru seyrettiği esnada, Oray sitelerine gelmeden önceki virajda direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıktı ve takla attı. Tarla içerisinde tavanı üzerinde durabildi.

Çevredeki vatandaşlardan edinilen bilgiye göre; araç sürücüsünün alkollü olduğu ve ters dönen araçtan kendi çabalarıyla çıktığı öğrenildi. Kaza esnasında araçta yolcu bulunmazken olaya tanık olan vatandaşlar 'Allah korudu' yorumunda bulundu. Görenleri ve tanık olanlara korku dolu anlar yaşatan kaza sonrası vatandaşlar da her hangi bir can kaybı olmadan atlatılan kaza sonrasında derin bir nefes aldı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum