1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ESKİ KIZ ARKADAŞ KABUSU!
ESKİ KIZ ARKADAŞ KABUSU!

ESKİ KIZ ARKADAŞ KABUSU!

Ayrıldığı kız arkadaşı tarafından

A+A-

 “Suçsuz yere tutuklandım”

Ayrıldığı kız arkadaşı tarafından iftiraya uğrayan ve “Şiddet tehdidi” suçlamasıyla mahkeme emri ile cezaevine gönderilen Paşaköylü Öner Yalçın, yaşananlara isyan etti

 

Ayrıldığı kız arkadaşı tarafından 4 yıldır iftiraya uğradığını iddia eden Öner Yalçın, polis tarafından bir tutuklanıp, bir serbest bırakıldığını, bu durumdan bıktığını söyledi.

Yalçın, mayıs ayında eski kız arkadaşını “ölümle tehdit ettiği” iddiası ile tutuklanan Yalçın, 30 Mayıs tarihinde 15 günü geçemeyecek şekilde Merkezi Cezaevine gönderilmişti.

Yeterli araştırma yapılmaksızın tutuklandığını ifade eden Öner Yalçın, “Yaşananlardan dolayı maalesef köy içinde, sokağa çıkamıyorum” dedi.

“Biz 4 yıl önce ayrıldık”

Öner Yalçın sürekli ismini suça bulaştırmakla suçladığı eski kız arkadaşı ile 4 yıl önce ayrıldığını söyledi.

Öner Yalçın, yaşadığı mağduriyeti şu şekilde ifade etti: 

“Beni sürekli polise şikayet eden eski kız arkadaşım S.S., ile 4 yıl önce bir arkadaşlığımız oldu, anlaşamadık ayrıldık. Ayrıldığımız günden sonra başına ne gelirse her şeyi bana mal ediyor. Köylerimiz yakın, o köyden geçsem suçlu ben oluyorum ve tutuklanıyorum.

Ayrıldıktan sonra aramızdaki düşmanlığın bitmesi için bana numarasını verdi. Sonra onu taciz ettiğimi iddia ederek polise yalan ifade verdi. Polis araştırmadan gelip beni tutukladı ve ‘Şiddet tehdidi’ suçlamasıyla 30 Mayıs tarihinde Mağusa’da mahkemeye çıkardı.  Mahkeme beni 15 günü geçmeyecek şekilde Cezaevine gönderdi. Benim olanlardan dolayı psikolojim çok bozuldu ve şimdi yürümeye korkar oldum.

4 Haziran tarihinde cezaevinden çıktım ve şimdi korkuyla acaba ne zaman şikayet edilip tutuklanacağım diye tedirginim.”

Havadis

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.