1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ESKİ MİLLETVEKİLİ EKREM UZUN, HAYATINI KAYBETTİ.
ESKİ MİLLETVEKİLİ EKREM UZUN, HAYATINI KAYBETTİ.

ESKİ MİLLETVEKİLİ EKREM UZUN, HAYATINI KAYBETTİ.

Ulusal Birlik Partisi (UBP) eski milletvekili Ekrem Uzun, hayatını kaybetti.

A+A-

Ulusal Birlik Partisi (UBP) eski milletvekili Ekrem Uzun, hayatını kaybetti. UBP Güzelyurt İlçe Başkanı Osman Ekrem Uzun'un babası, Mağusa'nın tanınmış müteahhitlerinden UBP Merkez. Yönetim Kurulu üyesi Gürsel Uzun'un ağabeyi olan Ekrem Uzun'un vefatı başta ailesi olmak üzere, ülkede derin üzüntü yarattı.

Özgürgün: Doğruluktan şaşmadı

UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, UBP eski milletvekillerinden Ekrem Uzun'un vefatından derin üzünti duyduğunu belirtti. Ozgürgün, Ekrem Uzun'un ölümü nedeniyle yayımladığı mesajda, Ekrem Uzun'un hayatı boyunca doğruluktan şaşmadığının altını çizerek "O yardımsever, iyi ve yürekli bir insandı" dedi. Gerek özel yaşamında, gerekse aktif politikanın içinde bulunduğu dönemlerde Ekrem Uzun'un hep "ben değil-biz" anlayışı ile hareket ettiğini kaydeden Ozgürgün, "Ekrem abimize Tanrı'dan rahmet  dilerken, Uzun ailesine ve tüm sevenlerine sabırlar dilerim" dedi.


Ekrem Uzun kimdir? 10 Ağustos 1943 tarihinde Barın Akkaş (Pitarazu) doğan Ekrem Uzun ziraat nıühendisiydi. 13 Ekini 1991 tarihinde yapılan ara seçimlerde milletvekili seçilmiş bu görevi 25 Aralık 1993 tarihine kadar sürdünnüştii. trzun, evli ve iki çocuk babasıydı

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.