1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. ESKİ NİŞANLILARIN ŞAŞIRTAN DAVASI
ESKİ NİŞANLILARIN ŞAŞIRTAN DAVASI

ESKİ NİŞANLILARIN ŞAŞIRTAN DAVASI

Dünyayı şaşırtan sperm davası

A+A-

Ünlü oyuncu ile eski nişanlısı ilginç bir sebepten mahkemelik oldu

Dünyayı şaşırtan sperm davası

Modern Family dizisiyle tanınan 42 yaşındaki oyuncu Sofia Vergara ile iki yıl önce ayrıldığı eski nişanlısı Nick Loeb dondurulmuş embriyolar yüzünden mahkemelik oldu.

Vergara ve Loeb, 2013 yılında nişanlılık dönemi sürerken bir gün bir çocuk sahibi olabilmek ümidiyle bir tıp merkezine başvurdu. Güzel oyuncunun yumurtaları ve Loebb'in spermleriyle iki adet embriyo oluşturulup donduruldu. Bu olay, çiftin ayrılığından altı ay önce gerçekleşti.

Vergara ve Loebb, bir taşıyıcı anne ararken araya yasal süreçler girdi ve bu istekleri gerçekleşmedi. Çift de 2013 yılında yani embriyolar dondurulduktan altı ay sonra yollarını ayırdı. Nick Loeb, eski nişanlısı Sofia Vergara'nın yumurtaları ve kendi spermleriyle oluşturulup dondurulan embriyoların korunması için dava açtı. Ancak, Vergara bunu kabul etmedi.

Dava dosyasında Sofia Vergara'nın Nick Loeb'e hem fiziksel hem de ruhsal olarak kötü davrandığı iddiaları da yer alıyor. Vergara'nın eski nişanlısını bazen tartakladığı, tekme attığı kafasına cel telefonunu fırlattığı da iddialar arasında. Dava dosyasında Loeb'in eski nişanlısının kendisine "kaybeden, değersiz" gibi küçük düşürücü isimlerle hitap ettiği iddiaları da yer alıyor.

Sofia Vergara, True Blood dizisinin oyuncularından Joe Manganiello ile nişanlandı. Nick Loeb'in ise hayatında henüz kimse yok.

 

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.