1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ESKİ NİŞANLISINI DİZİLERDEN MAHRUM ETTİ!
ESKİ NİŞANLISINI DİZİLERDEN MAHRUM ETTİ!

ESKİ NİŞANLISINI DİZİLERDEN MAHRUM ETTİ!

Dizilerden mahrum etti

A+A-

Gazimağusa’ da eski nişanlısı Şenay Karafistan’ ın evine giden Seyithan Dindar, evin camlarını kırdı, bununla da yetinmeyip uydu anteninin kablosunu kesti.

Ayrılık ve kıskançlık krizine girdiği tahmin edilen Seyithan Dindar’ın bu hareketinden sonra evde TV dizilerini izleyemez duruma gelen Şenay Karafistan, durumu polise aktardı. Polis de şikayet üzerine Seyithan Dindar’ı dün Yargıç Hasan Dağlı’ nın huzuruna çıkardı.

Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’ de görevli polis memuru Vedat Bilginaylar, zanlının

2 Nisan 2014 tarihinde eski nişanlısı Şenay Karafistan’ın Gazimağusa’ nın Sakarya bölgesinde bulunan evine giderek camları kırdığını ve tasarrufunda bulundurduğu 27 cm uzunluğundaki bıçak ile evin dışında bulunan uydu antenin kablosunu kestiğini söyledi.

  

Bıçağa el konuldu

Zanlının 8 Nisan Salı günü yakalandığını aktaran Bilginaylar,  zanlının tasarrufundaki 27 cm’ lik bıçağa emare olarak el konulduğunu söyledi. Zanlı hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını söyleyen Bilginaylar, zanlının uygun bir teminat ile serbest bırakılmasını talep etti.

Yargıç Hasan Dağlı’ nın söz hakkı vermesi üzerine konuşan zanlı çok pişman olduğunu söyleyerek özür diledi. Huzurundaki  şahadet ve beyanı değerlendiren Yargıç Hasan Dağlı, zanlının K.K.T.C vatandaşı muteber iki kefilin 50’ şer binlik kefaleti şartı ile serbest bırakılmasına emir verdi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.