1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ESNAFIN YÜZÜ GÜLDÜ!
ESNAFIN YÜZÜ GÜLDÜ!

ESNAFIN YÜZÜ GÜLDÜ!

ESNAFIN YÜZÜ GÜLDÜ!

A+A-

Girne’de, konserlerin renk kattığı indirim şöleninde, çocuklara yönelik palyaço ve yüz boyama etkinlikleri de düzenlendi.

Girne Belediyesi ve çarşı esnafı işbirliğinde düzenlenen İndirim Şöleni renkli görüntülerle devam ediyor.
Şölen kapsamında dün, Ziya Rızkı, Atatürk ve Canbolat caddelerindeki mağazalar, indirimli satışlar yaparken, cadde ve sokaklara çeşitli yiyecek içecek stantları da kuruldu.
Konserlerin de renk kattığı indirim şöleninde, çocuklara yönelik palyaço ve yüz boyama etkinlikleri düzenlendi.
Trambolinler, şişme kaleler ve oyuncaklar çocukların hizmetine sunuldu. Şölen, bugün akşam 22.00’ye kadar sürecek.

 

Güngördü: Esnafın morali yükseldi
Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, şölenle, ekonomik sıkıntıların yaşandığı bu dönemde, esnafın moral motivasyonunu yükseltmeyi ve çarşıya hareket kazandırmayı hedeflediklerini söyledi.
Belediye ve esnaf arasındaki işbirliğinin her geçen gün arttığını dile getiren Güngördü, şehirde sıkıntıların, paydaşlar arasındaki işbirliğiyle aşılabileceğini vurguladı.
Girne Çarşı esnafı da bu tür organizasyonların, işlerde hareketlilik yarattığını dile getirdi.
Vatandaşlar da Çarşı indirim şenliğinde, indirimli alışveriş imkanı yanında, eğlenceli vakit geçirme imkanı da yakaladıklarını belirttiler.

 

Grup Frekans coşturdu
İndirim şöleni etkinlikleri kapsamında sahan alan Grup Frekans, söylediği şarkılarla meydanda tam bir şölen havası estirdi. Hem alışveriş yapan hem de Grup Frekans’ın konserini dinleyen vatandaşlar ise durumdan memnuniyetini, “Keşke bu şölenler her hafta sonu yapılsa. Bir yandan istediğimiz ürünleri  indirimli olarak alıyoruz bir yandan da sevdiğimiz şarkıları dinliyoruz. Çocuklarımız için de alternatif eğlence düşünülmüş, güzel bir hafta sonu geçiriyoruz. Daha ne isteri ki” dedi.

 

Yabancıların ilgisi de yoğun
Girne çarşı merkezindeki indirim şölenine yerli halkın yanı sıra kentteki turistlerin de yoğun ilgi gösterdiği gözlemlendi. Turistler özellikle, Kordonboyu’nda kurulan tezgahlarda satılan hediyelik eşyalar ve takılara ilgi gösterdi. Kıbrıs’a özgü şamişi ve lokma tatlılarının tadına bakmayı da ihmal etmeyen turistler, şenliğin tatillerine renk kattığını belirtti.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.