1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. Esnek Faizi Kaldıracağız
Esnek Faizi Kaldıracağız

Esnek Faizi Kaldıracağız

“Tüketici Kredilerinde Esnek Faizi Kaldıracağız”

A+A-

Başbakan Yardımcısı, Dışişleri Bakanı ve Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay tüketici kredilerinde esnek faizi kaldıracaklarını belirtti.

HP’den yapılan açıklamaya göre köy ve bölge ziyaretleri kapsamında ziyaret ettiği Serdarlı’da konuşan Başbakan Yardımcısı, Dışişleri Bakanı ve HP Genel Başkanı Kudret Özersay, “Eminim böyle bir ekonomik kriz döneminde kimse hükümet olmayı istemezdi.Ama altına girdiğimiz sorumluluktan ötürü şikayet etmiyoruz. Sadece muhalefetteyken değil hükümet olduğumuzda da bugün olduğu gibi halkın içinde olacağız” dedi.

Özersay konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Biz bu ülkeyi seviyoruz, farklı zamanlarda Yunanistan’da, Güney Kıbrıs’ta, İtalya’da, İspanya’da ve Türkiye’de yaşanan ekonomik krizlerin nasıl üstesinden gelindiyse, bizde de gelinecek. Bugüne değin aldığımız tedbirler yeterlidir demiyorum ama bu türden ekonomik sıkıntıların aşılması sadece hükümetin alacağı tedbirlerle mümkün olmaz. Hepimiz harcama alışkanlıklarımızı gözden geçirmeliyiz. Bir durgunluk dönemi ertesinde ekonomimiz yeniden toparlanmaya başlayacaktır, sabırlı olalım, bu sıkıntılı günleri birlikte geride bırakacağız ” ifadelerini kullandı.

“TÜKETİCİ KREDİLERİNDE ESNEK FAİZİ KALDIRACAĞIZ”

HP Genel Başkanı Özersay, kredi faizlerinin bankalar tarafından tek taraflı olarak artırılması konusundaki bir soruya verdiği cevapta, “Türkiye’de olduğu gibi biz de bankalardan alınan tüketici kredilerinde esnek, değişken faiz uygulamasına son vereceğiz” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.