1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Esra Erol yıktı geçti
Esra Erol yıktı geçti

Esra Erol yıktı geçti

Esra Erol yıktı geçti

A+A-

Milliyet gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu, çok tartışılan izdivaç programlarının reytinglerini kaleme aldı.

İşte Eyüboğlu'nun o yazısı
Evlilik programları arasında sezonu en erken açan Star TV’ye transfer olan Zuhal Topal’dı. Topal’ın sunduğu program, rakipleri ekranda olmayınca o saat diliminde açık ara birinciydi. Ardından ATV’den Esra Erol, Show TV’ye transfer olan Seda Sayan - Uğur Arslan’ın programları da sezona “merhaba” dedi ve haliyle sıralama değişti.
 
Evlilik programları arasındaki kıyasıya rekabetin bir haftalık sonucu şu:
 
İlk haftanın beş gününde Esra Erol, rakiplerine oranla açık ara önde. Evlilik programları arasında ilk hafta Esra Erol’u geçen olmadı.
 
Zuhal Topal, evlilik programları arasındaki rekabetin ilk haftasını dört gün ikinci, bir gün üçüncü tamamladı, Seda Sayan’la Uğur Arslan’ın sunduğu program ise bu kulvarda bir gün ikinci, dört gün üçüncü oldu.
 
Yaz ekranında gündüz televizyon izleyen sayısı 7 - 8 milyon civarında... Akşamları ise genelde iki katına çıkıyor TNS’in panelindeki izleyici sayısı...
 
Gündüz ekran karşısına geçen 7 - 8 milyon seyirciden ne kadarı üç evlilik programını takip ediyor?
TNS’in verilerine göre üç programın ekran karşısına çektiği toplam seyirci 3 milyon 173 bin kişi... Bunlardan 1 milyon 200 bini Esra Erol’u izliyor. 1 milyon 20 bin seyircisi Zuhal Topal’ı, 953 bin kişi de Seda Sayan’la Uğur Arslan’ı takip ediyor.
 
İlk haftanın sonucu böyle...
 
Seda Akgül’ün sunduğu Kanal D’nin evlilik programı “Kısmetse Olur” ise 5 Eylül’de (bugün) katılacak yarışa. FOX TV ise henüz yeni bir şey koymadı Zuhal Topal’ın Star TV’ye geçmesiyle boşalan kuşağa.
Onlar da katılınca yarışa bakalım nasıl bir sonuç
çıkacak karşımıza?

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.