1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ESRA EROL'UN PROGRAMINA KATILMAK NASIL BİR DUYGU
ESRA EROL'UN PROGRAMINA KATILMAK NASIL BİR DUYGU

ESRA EROL'UN PROGRAMINA KATILMAK NASIL BİR DUYGU

Esra Erol’un programına katılan KKTC'Lİ gencimizin işte hikayesi

A+A-

Esra Erol’un programına katılma hikayesini bizlerle paylaşan gencimiz Şakir, hayatına yeni bir sayfa açmak istediğini anlatarak, dürüst bir kişi olmanın önemini belirtti. Kendisi de çevresi tarafından espirili, güler yüzlü, yardımsever, dürüstlüğü, deli doluluğu ile bilinen ve herkes tarafından oldukça sevilen biridir. Programa katılması ise bir arkadaşının kendisi adına başvurması ve hemen ardına gelen telefonla işlerin daha da ciddiye sardığını, sonrasında ise vazgeçmeden yeni bir deneyim ve yeni bir yolculuğa başlama kararı ile geldi. 11 Ocak’ta İstanbul’a gitmesiyle atılan yeni adım ile popülaritesi ve oldukça geniş izlenme kitlesine sahip olan Esra Erol’un programında ekranlara çıkması için beklenilen Şakir KKTC’de de bir çok kişiyi ekranların başına kilitledi.

esra-erol-ve-sakir.jpg

KKTC’de Lekoşa’nın popüler gençlerinden Şakir, katıldığı Esra Erol’un programında oldukça yoğun ilgi gördü. Yaşadığı ilgi ve destekten ötürü memnuniyetini Kıbrıs 724 ile paylaşan genç, programa katılmak isteyen diğer gençlere de öncülük ederek; Vakit sınırları olmadan programa katılmalarını ve çok büyük beklentilere girmezlerse oldukça memnun kalacaklarının altını çizmek istedi.

Bugünlerde Esra Erol’un programına çıkması beklenen Şakir İstanbul’da şu ana kadar her şeyin yolunda gittiğini, orada olmanın güzel bir duygu olduğunu, hotel konaklama ve yiyecek ihtiyaçlarının da program tarafından giderilmesinin iyi bir şey olduğunu söyleyerek hayırlı olan neyse o olsun diyor. Kendisinin de yanında ve destekcisi olan bir çok arkadaşına da ayrı ayrı teşekkür ediyor.

Bizlerde Şakir arkadaşımıza, hayatında açmak istediği yeni sayfasında mutlu olmasını temenni ediyoruz.

Özel Röportaj

Kıbrıs 7/24

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.