1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Esra ve Seda'ya Ağır Gönderme!
Esra ve Seda'ya Ağır Gönderme!

Esra ve Seda'ya Ağır Gönderme!

Zuhal Topal'dan Esra Erol ve Seda Sayan'a çok ağır gönderme!

A+A-

Esra Erol ve Seda Sayan'ın evliliklerine göndermede bulunan Zuhal Topal, "Üzülüyorum onlar için. Benim bir evliliğim oldu. O da çıkar ilişkileri ya da korku üzerine değil" dedi.

Son dönemlerde skandalların eskik olmadığı izdivaç programında Esra Erol ve Seda Sayan hedef tahtasına oturttukları Zuhal Topal için sert ifadeler kullanmıştı.

"REYTİNGLER YÜKSELDİ, SALDIRMAYA BAŞLADILAR"

Kendisi hakkındaki sert eleştirilere yanıt vermekten kaçınan Zuhal Topal, ünlü isimlerin de kaltıldığı Türk Böbrek Vakfı'nın iftarında gelen bir soru üzerine çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Esra Erol ve Seda Sayan'ın kendisinin başarısını kıskandığını belirten Topal, "Taktılar bana. Nedenini inanın bilmiyorum. Siz benim hiç kimseyle bir kavgam olduğunu gördünüz mü? Reytingler yükseldi, herkes saldırmaya başladı" şeklinde konuştu.

 

"BENİM BİR EVLİLİĞİM OLDU"

Esra Erol ve Seda Sayan'ın evliliklerine de göndermede bulunan Topal, "Ben eşimle aşka ve güven üzerine bir evlilik yaptım. Çıkar ilişkileri ya da korku üzerine değil. Bunun altını çiziyorum. Benim bir evliliğim oldu. İnşallahta ömür boyu onunla sürsün. İnsanlığımızı kaybetmemiz lazım. Üzülüyorum onlar için" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.