1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. ESRARENGİZ İSKELET KORKUTTU
ESRARENGİZ İSKELET KORKUTTU

ESRARENGİZ İSKELET KORKUTTU

bir üniversite öğrencisinin mantar ararken bulduğu esrarengiz iki ayaklı, uzun boyunlu ve

A+A-

bir üniversite öğrencisinin mantar ararken bulduğu esrarengiz iki ayaklı, uzun boyunlu ve güçlü dişleri olan hayvan iskeleti görenleri şaşırtıyor. Esrarengiz iskelet korkuttu

Balıkesir'de bir üniversite öğrencisinin mantar ararken bulduğu esrarengiz iki ayaklı, uzun boyunlu ve güçlü dişleri olan hayvan iskeleti görenleri şaşırtıyor.

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde esrarengiz bir iskelet bulundu. Balıkesir Üniversitesi Sındırgı Meslek Yüksek Okulu'nda okuyan Bülent Yalçın, iki arkadaşı ile birlikte dolaşmak ve mantar toplamak için çıktığı yürüyüşte Işıklar köyü kırsal alanında bir iskelet buldu. İki ayaklı, uzun boyunlu ve güçlü dişleri olan hayvanın ne olduğu anlaşılamazken, iskeletin dinazora benzemesi akıllara dünyaca ünlü film Jurassic Park'ı getirdi.

İskeletin neye benzediğini tam olarak anlayamadığını belirten Bülent Yalçın, "Mantar için buralarda gezerken eski yıkılmış evi gördüm. Kenarda bir şapka duruyordu, şapkayı kaldırınca içinden bu çıktı. Ne olduğunu bilmiyorum. Hiçbir fikrim yok, iki ayaklı böyle bir hayvan daha önce görmedim. Hiçbir yere bahsetmedik bu hayvandan. Burada duruyor, ilgilenen birisi olursa gelip burada görebilir" dedi.

Yalçın, arkadaşlarının iskeleti dinazor iskeletine benzettiğini söyledi. İskeletin bilimsel olarak araştırılması gerektiğini kaydeden Yalçın, yetkilileri göreve çağırdı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.