1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. ETEĞİ KISA DİYE ÖYLE BİR CEZA ALDI Kİ....
ETEĞİ KISA DİYE ÖYLE BİR CEZA ALDI Kİ....

ETEĞİ KISA DİYE ÖYLE BİR CEZA ALDI Kİ....

ETEĞİ KISA DİYE ÖYLE BİR CEZA ALDI Kİ....

A+A-

ABD'de 15 yaşında bir kız öğrenci, çirkin giysiler giymeye zorlandı.

Öğrencisi olduğu okulun yönetimi tarafından "kıyafet ihlali" ile suçlanan 15 yaşındaki Miranda Larkin, çirkin kıyafet giymekle cezalandırıldı.

KIYAFET İHLALİ
ABD basınında yankı bulan olay, şöyle gelişti: Kısa etek giydiği gerekçesi ile okulun koridorunda öğretmen tarafından durdurulan Larkin, okul hemşiresinin ofisine gönderildi.
Ofiste kendisine soyunup başka bir kıyafet giymek zorunda olduğu söylendi. Larkin, üzerinde "kıyafet ihlali" yazılı olan fosforlu sarı renkli bir tişört ve yine aynı yazıyı taşıyan pembe bir pantolon ile tekrar koridora yollandı.

ANNESİ GÖZLERİNE İNANAMADI
Bunun üzerine ağlayarak okulun tuvaletine kapanan Larkin, annesini arayıp olanları anlattı. Kızının aynada çekildiği fotoğrafını telefonunda gören anne ise gözlerine inanamadı. Anne okulu arayıp hesap sorduysa da sonuç alamadı. Bu nedenle basına başvuran anne Larkin, kızının yanlış bir şey yapmadığını, okul yönetimin verdiği cezanın ise kızını rencide etmekten başka bir işe yaramadığını açıkladı. Anne Larkin, okula dava açacağını bildirdi. Kızının aynı okula devam edip etmemesi ise merak konusu.

25825285.jpg

 

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.