1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ETEK GİYECEK Mİ?
ETEK GİYECEK Mİ?

ETEK GİYECEK Mİ?

ETEK GİYECEK Mİ?

A+A-

MENTEŞ GÜNDÜZ UBP YOLCUSU

"Bugün CTP de, DP-UG de ayni yoldadır, Güzelyurt’u tek düşünen ve sahip çıkan parti UBP’dir" diyen Gündüz'ün, DP-UG'den istifa ederek, Ulusal Birlik Partisi'ne geçmesi bekleniyor.

'BEN ETEK GİYMEM' DEMİŞTİ

"Bizi üzen arkadaşlarımızın bakanlık alması değildir. Biz Güzelyurt bölgesinin ve halkının gözden çıkarılmasına tepkiliyiz" diyen Menteş Gündüz, yaklaşık 6 ay önce istifa edebileceği yönündeki haberimiz üzerine gazetemizi arayarak, "Başkanımın yanında yoluma devam edeceğim. Ben etek giymem. Ben DP’den istifa etmedim, istifa etmeyi de düşünmem" diye konuşmuştu.

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-UG) Güzelyurt Milletvekili Menteş Gündüz, hükümet ortağı olan partisi DP-UG'nin, Güzelyurt İlçesi'ne yönelik verdiği sözleri tutmadığı gerekçesiyle, istifa etmeyi düşündüğünü açıkladı.

Kabine değişikliğinin hemen ardından gündeme gelen Menteş Gündüz'ün bu istifa düşüncesinin esas nedeninin, kendisine bakanlık verilmemesi olduğu siyasi kulislerde konuşuluyor.

İSTİFA GEREKÇESİ GÜZELYURT'UN UNUTULMASI

Güzelyurt bölgesi ile ilgili verilen sözlerin tutulmadığı ve Güzelyurt bölgesinin umutsuzluğa itildiğini, bu sürecin kendisinde Güzelyurt'un gözden çıkarıldığı hissini verdiğini söyleyen Menteş Gündüz, yaşanan son gelişmeler ve kabinedeki değişikliğin, hem kendi hem de Güzelyurt açısından, düşündürücü olmaya başladığını da söyledi.

"BEN ETEK GİYMEM, İSTİFA ETMEYİ DE DÜŞÜNMEM"

"Bizi üzen arkadaşlarımızın bakanlık alması değildir. Biz Güzelyurt bölgesinin ve halkının gözden çıkarılmasına tepkiliyiz. Güzelyurt halkının morali çok bozuk" diyen Menteş Gündüz, yaklaşık 6 ay önce istifa edeceği yönündeki haberimiz üzerine gazetemiz Detay’ı arayarak, "Başkanımın yanında yoluma devam edeceğim. Ben etek giymem. Ben DP’den istifa etmedim, istifa etmeyi de düşünmem" diye konuşmuştu.

20141011_192919-001.jpg

"İSTİFA EDECEKSEM İSTİFAMI GÖTÜRÜR BAŞKANIMA VERİM"

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-UG)içerisinde Nisan ayında, istifa dalgaları devam ederken, adı partiden istifa edenler arasında geçen Menteş Gündüz, Detay’ı arayarak, böyle bir planının olmadığını söyleyerek, “Ben Menteş Gündüz olarak eğer istifa edeceksem yazarım istifamı ve götürür başkanıma verim. Başkanımın yanında yoluma devam edeceğim. Ben etek giymem. Ben DP’den istifa etmedim, istifa etmeyi de düşünmem" diye konuşmuş ve olası istifa yöntemini belirtmişti.

"GÜNDÜZ UBP YOLCUSU"

"Bugün CTP de, DP-UG de ayni yoldadır, Güzelyurt’u tek düşünen ve sahip çıkan parti UBP’dir" diyen Menteş Gündüz'ün, DP-UG'den istifa ederek, Ulusal Birlik Partisi'ne geçmesi bekleniyor.

Dün gün boyu siyasi kulislerde ve çeşitli internet gazetelerine verdiği demeçlerle, Menteş Gündüz'ün istifa edeceği yönündeki haberler yayıldı. Yaptığı açıklamalarda, istifa edeceği yönünde sinyaller veren Menteş Gündüz, akşam saatlerinde ise telefonlarına yanıt vermedi. 

Detay

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum