1. HABERLER

  2. SPOR

  3. ETO'O YEMİNİNİ BOZDU
ETO'O YEMİNİNİ BOZDU

ETO'O YEMİNİNİ BOZDU

Chelsea'nin yeni transferi Kamerunlu Eto'o, Portekizli çalıştırıcı Mourinho'ya ilişkin samimi itiraflarda bulundu

A+A-

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Chelsea'nin yeni transferi Samul Eto'o, Teknik Direktör Jose Mourinho'ya ilişkin çeşitli değerlendirmelerde bulundu.

Ağustos ayında, Rusya'nın Anzhi takımından Chelsea'ye transfer olan Kamerunlu golcü, daha önce İtalya'nın İnter takımında birlikte çalıştığı Portekizli teknik adam Jose Mourinho'ya ilişkin İngiliz basınından "The Sun"a samimi itiraflarda bulundu.

Mourinho'ya ilişkin yargısının onu tanıyınca değiştiğini vurgulayan Kamerunlu golcü, "Allah her şeyin en iyisini bilir ve bana yanıldığımı gösterdi. Bugün Jose ile arkadaşız ve o benim yeniden teknik direktörüm oldu" şeklinde konuştu."Mourinho ile İnter'de çalışmadan önce birbirimizi kişisel olarak tanımıyorduk ve bu nedenle ilişkimiz biraz gergindi" diyen Eto'o,"Sanırım bir seferinde, Jose'nin teknik direktör olduğu takımda asla oynamayacağıma dair yemin bile etmiştim" dedi.

Mourinho ile Chelsea'de tekrar çalışmaktan duyduğu memnuniyeti belirten Eto'o, "Onun takımında yer almak gerçek bir zevk. Dışarıda olduğu kadar sahada da iyi ve gerçekten çok ender rastlanan kalitede bir teknik adam" yorumunda bulundu.

skorer

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.