1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. EV ARKADAŞININ BURNUNU KIRDI!
EV ARKADAŞININ BURNUNU KIRDI!

EV ARKADAŞININ BURNUNU KIRDI!

Ev arkadaşının burnunu kırdı!

A+A-

Lefkoşa’da birlikte kaldığı ev arkadaşını 11 Ekim tarihinde kapıyı geç açtığı gerekçesi ile ciddi şekilde darp ederek burnunu kırdığı iddiasıyla polis tarafından geçtiğimiz günlerde tutuklanan Türkmenistan uyruklu Ruslan Juma Kuilyev, dün yeniden yargı huzuruna çıkarılarak yargılanıncaya kadar teminata bağlandı.

Abbas ELMAS

Birlikte yaşadığı ev arkadaşı Dinara Hkirnazarowa’yı ikametgahın kapısını geç açtığı gerekçesi ile ciddi şekilde darp ederek burnunu kırdığı iddiasıyla polis tarafından tutuklanan Ruslan Juma Kuilyev, dün yeniden yargı huzuruna çıkarılarak yargılanacağı güne kadar teminata bağlandı.

Mahkemede olayla ilgili bulguları aktaran Lefkoşa Polis Müdürlüğü Adli Şube’de görevli polis çavuşu Ercan Atasay, zanlının 11 Ekim 2013 tarihinde Lefkoşa bölgesinde meydana gelen “Vahim zarar ve ciddi darp” suçlarından methaldar olduğunu söyledi.

Söz konusu tarihte birlikte yaşadığı ev arkadaşı olan müşteki ile ikametgahın kapısını geç açtığı gerekçesi ile tartışma çıktığını aktaran Atasay, tartışma esnasında zanlının müştekiyi ciddi şekilde darp ederek burnunun kırılmasına neden olduğunu kaydetti.

Zanlı hakkında başlatılan polis soruşturmasının tamamlandığını, zanlının Türkmenistan uyruklu olduğunu ve KKTC’de oturma izni ile bulunduğuna dikkat çeken Ercan Atasay, zanlının davalarında hazır bulunabilmesi maksadı ile mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti.

Huzurundaki şahadeti ve zanlının itirazı olmamasını dikkate alan Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hale Ahmetraşit, zanlının işlemiş olduğu suçun ciddiyetine dikkat çekerek, davalarında hazır bulunabilmesi maksadı ile yurt dışına çıkışının yasaklanması, KKTC vatandaşı muteber bir kişinin 30 bin TL’lik kefalet senedi imzalaması ve haftada bir en yakın polis karakoluna giderek İspat-I Vücut yapması şartı ile tutuksuz yargılanmasını emretti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.