1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. EV EV GEZİLEREK ÇOCUKLAR TOPLANDI VE BAKIN NE YAPILDI
EV EV GEZİLEREK ÇOCUKLAR TOPLANDI VE BAKIN NE YAPILDI

EV EV GEZİLEREK ÇOCUKLAR TOPLANDI VE BAKIN NE YAPILDI

Taktir kazandılar

A+A-

Gençlik Dairesi’ne bağlı Akdoğan Gençlik Merkezi, kitap okuma haftası dolayısıyla sosyal sorumluluk projesi kapsamında “Haydi Kitap Okumaya” adlı etkinlik düzenledi.

Gençlik Dairesi tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, Akdoğan Gençlik Merkezi’nde faaliyet gösteren çocuklar Akdoğan’da eğitmenleri eşliğinde ev ev gezerek köydeki çocukları toplayarak merkezlerinde kitap okumaya davet etti.

Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu, Gençlik Dairesi ailesi olarak faaliyet gösteren tüm merkezlerde kültür sanatın yanında çocuk ve genç ekiplerin yıl boyunca sosyal sorumluluk projeleri de gerçekleştireceklerini vurguladı.

Eroğlu, Akdoğan Gençlik Merkezi’nin gerçekleştirdiği etkinliğin çok yerinde ve anlamlı olduğunu ifade ederek, çocukların kitap okuma sevgisini ve kültürünü küçük yaşlarda edinebileceklerini ve ailelerin de çocuklarını bu etkinliğe yönlendirmesinin mutluluk verici olduğunu kaydetti.

Her merkezin yıl içindeki önemli haftalarda bir sosyal sorumluluk projesi üreterek faal olacaklarını da kaydeden Eroğlu, amaçlarının çocuk ve gençlere sadece kültür sanat alanında değil, duyarlı birer genç olma yolunda da eğitim vermek olduğunu vurguladı.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.