1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. EV SAHİBİNE YAKALANDI!
EV SAHİBİNE YAKALANDI!

EV SAHİBİNE YAKALANDI!

Zanlının tasarrufunda 1 adet tornavida ile 1 adet tahta bıçaklık ve 4 adet bıçak bulundu

A+A-

 

İskele’de 3 Kasım tarihinde 6 eve girdiği tespit edilen zanlı Mehmet Yıldırım tutuklandı. “Geceleyin ev açma”, “Geceleyin ev açmaya teşebbüs etme” ve “Sirkat” suçlamalarıyla Gazimağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı Yıldırım, hakkında başlatılan soruşturma nedeni ile 5 gün poliste tutuklu kalacak.

Ev sahibine yakalandı

Konu ile ilgili mahkemede ifade sunan müfettiş muavini Ahmet Tuluhan, 3 Kasım tarihinde İldeniz Özverir’den evine hırsız girmeye çalıştığını ve kendisi tarafından fark edilmesi üzerine koşarak kaçtığı bilgisini aldıklarını ifade etti. İhbar üzerine polis ekibince bölgede yapılan araştırma sonucunda zanlı Mehmet Yıldırım’ın Zekiye Yusuf Sokak’ta tespit edildiğini belirten Tuluhan, zanlının tasarrufunda 1 adet tornavida ile 1 adet tahta bıçaklık ve 4 adet bıçak bulunduğunu açıkladı. Zanlı Yıldırım’ın suçunu itiraf ederek poliste gönüllü ifade verdiğini belirten Tuluhan, zanlının ifadesinde Gray Lines isimli kişinin evinde girerek içeriden tahta bıçaklık ile 4 adet bıçak sirkat ettiğini, Hakkı Önen ile İldeniz Özverir’e ait evlere de girmeye çalıştığını beyan ettiğini belirtti.

Çalıntı televizyonları sattı

Yapılan soruşturmada zanlı Mehmet Yıldırım’ın 26 Ekim tarihinde Gray Lines’in evine, 2014 yılı Ekim ayı içerisinde Ülker Efe’nin evine ve 2014 yılı Haziran ayı içerisinde yine bir eve girerek televizyon sirkat ederek 3 farklı kişiye sattığının, tespit edildiğini ifade eden müfettiş muavini Ahmet Tuluhan, 2014 yılı Mayıs ayı içerisinde de Bodo Steinke’nin evinden 7 bin TL ile 7 bin 500 Euro sirkat ettiğinin tespit edildiğini açıkladı. Tuluhan, zanlı Yıldırım’ın girdiği evlerden aldığı televizyonları isim olarak belirlenen şahıslara sattığını ifade etti. Bölgede benzer şekilde işlenen faili meçhul 3 olayın daha olduğunu belirten Tuluhan, zanlı Yıldırım’ın bağlantısının olup olmadığının araştırılacağını söyledi. Zanlı hakkında başlatılan soruşturmanın devam ettiğini belirten Tuluhan, zanlının 8 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Tutuklu bekleyecek

Gazimağusa Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlı Mehmet Yıldırım’ın 5 gün poliste tutuklu kalmasına karar verdi.

Havadis

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.