1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. EV SAHİPLERİ TARAFINDAN YAKALANDI!
EV SAHİPLERİ TARAFINDAN YAKALANDI!

EV SAHİPLERİ TARAFINDAN YAKALANDI!

Ateş’in tutukluluk süresi uzatıldı

A+A-

Yeni Bakış'tan Gamze Pir Baykur'un haberine göre; Akdoğan’da Yusuf Düzgen’in evine giren zanlı Ferhat Ateş, dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı

Akdoğan’da Yusuf Düzgen’in evine giren ve ev sahibi tarafından yakalanan zanlı Ferhat Ateş hakkındaki soruşturma devam ediyor. “Ev açma” ve “Mülke tecavüz” suçlarıyla ilgili olarak dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı Ateş’in tutukluluk süresi 6 gün daha uzatıldı.

Ev sahipleri tarafından yakalandı

Meselenin tahkikat memuru İbrahim Bulut, 

5 Nisan 2019 tarihinde Akdoğan’da sakin Yusuf Düzgen’in Dörtyol Polis Karakolunu arayarak zanlı Ferhat Ateş’in evine girdiğini ve Ateş’i eşiyle birlikte evini karıştırırken bulduklarını belirtip polisin konu yere gelmesini istediğini söyledi. Aynı tarihte Yusuf Düzgen’in evine gidildiğini belirten Bulut, Yusuf Düzgen ve eşinden yapılan soruşturmada aynı tarihte saat 06:15’te mutfak kapılarını kilitleyip dışarıda bulunan saksı içerisine anahtarı bırakarak evden ayrıldıklarını, saat 16:00 raddelerinde ise eve döndüklerinde ilk önce garaj kapılarının sonra mutfak kapılarının aralık olduğunu gördüklerini içeride ise zanlı Ateş’in evin içerisinde gezindiğini gördüklerini beyan ettiklerini açıkladı. Bulut, zanlının şikayet üzerine tutuklandığını belirterek, zanlıdan yapılan ilk soruşturmada konu eve yanlışlıkla girdiğini, evin başkasına ait olduğunu zannettiğini beyan ettiğini söyledi. Zanlı hakkında yapılan araştırmada zanlının daha önceden benzeri suçlara karıştığının tespit edildiğini ifade eden Bulut, bölgede meydana gelen faili meçhul olaylarla ilgisi olup olmadığının araştırılacağını söyledi. Bulut, zanlı aleyhine yürütülen tahkikatın devam ettiğini ifade ederek, zanlının 6 gün süreyle daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.

6 gün daha tutuklu kalacak 

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Umut İnan, zanlı Ferhat Ateş’in tahkikatın selameti açısından 

6 gün süreyle daha poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.