1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. EVDE PARA BASTI!
EVDE PARA BASTI!

EVDE PARA BASTI!

Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi'nde ''22 yaşındaki genç suçluya mülayim davranılmasını talep ederim''

A+A-

50 TL’lik banknot sahtelemekle suçlanan Cemil Kocabaş’ın davası karara kaldı

Güzelyurt’ta geçtiğimiz yıl 10 tane 50 TL’lik banknot sahtelediği gerekçesiyle tutuklanıp, mahkemeye çıkarılan 22 yaşındaki Cemil Kocabaş ile ilgili karar bugün okunacak.

50 TL’lik banknotları renkli fotokopi makinesinde sahteleyen Cemil Kocabaş, iki ayrı bet ofisinde ve Fuar Alanı’nda yiyecek ve içecek alarak tedavüle sürmüştü.

Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi Heyet Başkanı Bahar Saner, Kıdemli Yargıç Nüvit Gazi ve Yargıç Musa Avcıoğlu huzurunda geçtiğimiz gün okunan dava kararında KKTC Başsavcılığı adına Savcı Ahmet Varol ve avukat Saffet Nadiri hazır bulundu.

Ağır Ceza Mahkemesi huzurunda işlediği suçlardan itham edilen Cemil Kocabaş, aleyhine getirilen tüm davaları kabul etti. Savcı Ahmet Varol, davanın olgularını ve emarelerini mahkemeye aktardı.

Cemil Kocabaş’ın avukatı Saffet Nadiri, sanığın 7 yaşındayken anne babasının ayrıldığını anlatarak, genç ve sabıkasız bir suçlu olduğunu belirtti.

Nadiri, “Sanık 10 aydır cezaevinde. Maddi durumu çok kötü. Sınır dışı edileceğinden dolayı daha önce hiç gitmediği ve hiçbir tanıdığının da bulunmadığı bir ülkeye gidecek. Zor bir hayat onu bekliyor. 22 yaşındaki genç suçluya mülayim davranılmasını talep ederim” dedi.

Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi Heyet Başkanı Bahar Saner, davayı karar için Perşembe gününe (bugüne) erteledi.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.