1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. '''EVE DÖNDÜĞÜMDE, GÖRDÜKLERİME İNANAMADIM, HER ŞEY YANDI''
'''EVE DÖNDÜĞÜMDE, GÖRDÜKLERİME İNANAMADIM, HER ŞEY YANDI''

'''EVE DÖNDÜĞÜMDE, GÖRDÜKLERİME İNANAMADIM, HER ŞEY YANDI''

Tüm eşyalar kullanılmaz hale geldi, Hümeyra Ataoğlu'na ait iki katlı evde yangın çıkması sebebiyle herşey kül oldu.

A+A-

Yeniboğaziçi köyünde, Londra Sokak üzerinde bulunan Hümeyra Ataoğlu'na ait iki katlı evde yangın çıktı. Yangında evin iki katında da bulunan tüm eşyalar kullanılmaz hale geldi.

Evdeki elektronik eşyaların tümü alevlenerek kullanılmaz hale gelirken, evin içerisi de dumanlarla kaplandıve her taraf kapkara oldu. Ev sahibi Hümeyra Ataoğlu, evinin bulundupu bölgede sürekli elektirik arızası olduğunu ancak durumu Elektrik Kurumu'na bildirmelerine rağmen konuyla hiç ilgilenilmediğini söyledi.

Hümeyra Ataoğlu özellikle geceleri zaman zaman elektrik enerjisinin çok azaldığını, lambaların mum kadar az yandığını söyledi.

İki gün önce, gece vakti elektriklerin çok düştüğünü ve evindeki bazı elektronik eşyaların yandığını anlatan Ataoğlu, evinin hemen yanında bulunan kardeşinin evininde su motorunun da yandığını belirtti.

Hümeyra Ataoğlu, sorunun çözülmemesi nedeniyle dün akşam üzeri 17.00' de evinden ayrıldığını 20.00' da ise eve girdiğinde gördüklerine inanamadığını söyledi.

Böylesi bir durumla bir kez daha karşılaşmak istemediğini belirten Ataoğlu, meydana gelen arıza nedeniyle evinin yandığını, zararının ihmali olanlar tarafından karşılanması gerektiğini vurguladı.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.