1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. EVE FİLM İZLEME BAHANESİYLE ÇAĞIRIP...
EVE FİLM İZLEME BAHANESİYLE ÇAĞIRIP...

EVE FİLM İZLEME BAHANESİYLE ÇAĞIRIP...

13 yaşındaki öğrencisine...

A+A-

ABD'de 32 yaşındaki kadın ortaokul öğretmeni, 13 yaşındaki öğrencisiyle cinsel ilişkiye girmekten tutuklandı. Tecavüzcü kadın öğretmenin öğrencisiyle kendi evinde ilişkiye girdiği ortaya çıktı.

ABD'nin Arkansas eyaletinde yine bir öğrenci-öğretmen ilişkisi skandalı yaşandı. 32 yaşındaki evli ve bir çocuk annesi ortaokul öğretmeni Mary Faith McCormick'in, 13 yaşındaki erkek öğrencisiyle kendi evinde birkaç kez cinsel ilişkiye girdiği ortaya çıktı.

1043122326019.jpg

Film izlemek için evine gelen 2 öğrencisinden birinin erken ayrılması üzerine baş başa kaldığı 13 yaşındaki çocuğun kendisine karşı yakın hareketlerine izin veren kadın öğretmen,

ilk olarak burada öğrencisiyle birlikte oldu. İkili, Haziran ve Ağustos ayları arasında çeşitli zamanlarda birkaç defa daha buluşup birlikte olmaya devam etti.

 

Olay, kadın öğretmenin çocuğun telefonuna gönderdiği çıplak fotoğrafların ve uygunsuz mesajların çocuğun bir arkadaşı tarafından bulunmasıyla ortaya çıktı.

Tutuklanan ve bir gece cezaevinde tutulan öğretmen Mary Faith McCormick, 50 bin dolar kefalet karşılığı mahkeme gününe kadar serbest bırakıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.