1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. EVE GİTMEDİ, CAMİDE SABAHLADI!
EVE GİTMEDİ, CAMİDE SABAHLADI!

EVE GİTMEDİ, CAMİDE SABAHLADI!

Eve gitmeye korkunca camide sabahladı!

A+A-

Lefkoşa’da önceki gün kız arkadaşı ile oyuna dalan ve saatin geçtiğini fark edince eve dönmeye korkan 12 yaşındaki E.Ç, ailesine korku dolu saatler yaşattı.

Devrim DEMİR

Lefkoşa’da önceki gün aynı okulda okuduğu kız arkadaşı ile sabah düzenlenen partiye takılan, akşam saatlerinde ise oyuna dalan 12 yaşındaki E.Ç. saatin geç olduğunu fark edince eve geri dönmeye korktu.

E.Ç., önceki gün T.T. isimli kız çocuğu ile Selimiye Meydanı’nda gerçekleşen partiye katıldı. E.Ç. ve T.T. isimli küçük çocuklar partinin ardından oyuna dalınca saatin geçtiğini fark etmedi.

Havanın kararması üzerine eve gitmeye korkan çocuklar, çareyi Selimiye Camii’ne sığınmakta buldu.

Cep telefonları olmadığı için ailelerine haber vermeyen çocuklar, bir bank üzerinde sabahladı.

Sabahleyin okula giden 12 yaşındaki E.Ç.’nin arkadaşları aileyi arayarak okula gelmelerini sağladı.

Sabaha kadar oğullarını arayan aile perişan olurken, çocuklarının sağ salim bulunmasına çok sevindi.

“Zaman kötü sahip çıkın”

E.Ç.’nin annesi Özlem Ç. yaşadıkları korkuyu Havadis’e anlattı. 4 erkek annesi Özlem Ç., oğlunun ortaokula başladıktan sonra davranışlarının değiştiğini ve sürekli sokaklarda olmak istediğini anlattı.

Ortaokula başlayınca derslerine olan ilgisizliğinin de arttığını  kaydeden Özlem Ç., “Sabaha kadar her yerde polisle birlikte aradık. Selimiye Meydanı’nda parti vardı sıkmak istemedik, en son abisi gece 21.00 sıralarında gördü sonra eve gelmedi. Aramadığımız yer kalmadı, sabaha kadar tüm Lefkoşa’yı aradık. Sabah okuldan aradılar, okulda görüldü diye koşup aldık. Neden böyle bir şey yaptın sorduğumuzda ise geç olduğu için eve gelmeye korktuğunu ve Selimiye Camisinde bank üzerinde uyuduğunu söyledi. Çok büyük bir korku yaşadık, zaman çok kötü ve neyin olacağı belli değil. Çocuklarınıza sahip çıkın” dedi.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.