1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. EVİN DUVARINA GİREREK DURABİLDİ!
EVİN DUVARINA GİREREK DURABİLDİ!

EVİN DUVARINA GİREREK DURABİLDİ!

Gazimağusa'da korkunç kaza...

A+A-

Nijerya uyruklu sürücü, aşırı sürat ve dikkatsizlik sonucu direksiyon hakimiyetini kaybettiği araçla Ümit Beyger’in bahçe duvarını yıktı

Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da dün saat 16.00 sıralarında Barış Gücü kampını yakınlarındaki göletin bulunduğu sokakta aşırı sürat ve dikkatsizlik sonucu bir trafik kazası meydana geldi. 

Polisten alınan bilgiye göre 21 yaşındaki Nijerya uyruklu sürücü İbrahim Badajami Tahir, aşırı sürat ve dikkatsizlik sonucu yönetimindeki ZML 130 plakalı kiralık aracın hakimiyetini kaybederek, Alsancak sokakta Ümit Beyger’e ait evin duvarına çarptı. 

Çarpma sonucu evin duvarı hasar görürken, araç sürücüsü İbrahim Badakami Tahir ile araçta yolcu olarak bulunan 21 yaşındaki Faisal Aminu İsmail, Umar Adamu Yamşikit, Yerima Kibanaz Teter ve 20 yaşındaki bayan Vwarji Belessink Talutu yaralanarak Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan Faisal Aminu İsmail’in cerrahi servisinde tedavi altına alındığı öğrenilirken diğer yaralıların taburcu olduğu bildirildi. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.