1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. EVİNDE ARAMA OLUNCA POLİSİ DARP ETTİ...
EVİNDE ARAMA OLUNCA POLİSİ DARP ETTİ...

EVİNDE ARAMA OLUNCA POLİSİ DARP ETTİ...

Hakkındaki soruşturma tamamlandı

A+A-

Evinde uyuşturucu araması yapan polisi darp edip, görevinden men eden ayrıca tasarrufunda 4 gram uyuşturucu ele geçirilen Ömer Bulur isimli zanlı hakkında yürütülen polis soruşturması tamamlandı. 

Zanlı Ömer Bulur, ileride yargılanacağı davalarında hazır olmasının sağlanabilmesi için teminat şartlarını yerine getirmesi şartıyla serbest bırakıldı.

Girne Kaza Mahkemesi’nde görülen teminat duruşmasında polis çavuşu Metin Düzener, iddia makamının tanığı olarak dinlendi.

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli Metin Düzener, “Polisi görevinden men etme”, “Darp”, “Vahim zarar” ve “Kanunsuz uyuşturucu madde sentetik cannabionid tasarrufu” suçlarından methaldar olan zanlı hakkında yürütülen soruşturmanın tamamlandığını belirtti.

Düzener, TC vatandaşı olup, çalışma izni iptal edilen zanlının ileride görülecek davalarında hazır olmasının sağlanması için teminata bağlanmasını istedi.

Savcı Özlem Tümer, zanlının yurtdışına çıkışının yasaklanıp, seyahat belgelerine el konulması, zanlının 10 bin TL nakit para yatırıp, 20 bin TL şahsi kefalet imzalaması ve bir kefilin 50 bin TL kefalet imzalaması karşılığında serbest bırakılmasını talep etti.

Avukat Ayşe Sandallı’nın teminat şartlarına itiraz etmemesinin ardından Ceza Davaları Yargıcı Şerife Katip Kır, ileride yargılanacak zanlının mahkemede hazır olmasının temini için talep edilen teminat şartlarını yerine getirmesi şartıyla serbest bırakılmasına onay verdi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.