1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. EVİNDE KAR MASKESİ BULUNDU!
EVİNDE KAR MASKESİ BULUNDU!

EVİNDE KAR MASKESİ BULUNDU!

“Selkar’ın evinde kar maskesi bulundu”

A+A-

Devrim DEMİR

Lefkoşa’da Şubat ayında King Oto’yu yakan Mahmut Selkar’ın yargılanmasına dün kaldığı yerden devam edildi.

Lefkoşa Kaza Mahkemesi’nde Yargıç Murat Soytaç huzurunda görüşülen duruşmada Başsavcılık, olayla ilgili soruşturmada yer alan polis memuru Öjen Açıkada’yı tanık olarak dinletti.

Soruşturmayı yürüten Açıkada, dünkü duruşmada sanık Mahmut Selkar’ın evinde huzurunda yapılan aramada almış oldukları emareleri sundu.
Bahçeciler’in evinde kanlı gömlek emare sunuldu

Tanık Öjen  Açıkada mahkemeye sunduğu emareler arasında 1 adet kar maskesi, 1 adet yün eldiven, 5 çift ayakkabı, 1 adet huni, 1 adet kısa hortum, 3 adet cep telefonu, birçok sim kart, kapüşonlu mont ve kapüşonlu eşortman vardı.

Tanık Açıkada ayrıca mahkemeye Enver Bahçecilerin Hamitköy’deki evinde bölge muhtarı huzurunda yapmış oldukları arama esnasında ev içerisinde bulunan cam tepsi içerisinde böreklerin, masa üzerinde bulunan sim kart bloklarının, dolap içerisinde bulunan kanlı olduğu düşünülen gömleğin, yine bir başka dolap içerisinde bulunan bir kutu ameliyat eldiveninin fotoğraflarını emare olarak sundu.

Açıkada ayrıca ev içerisinde bulunan ve üzerinde Evren Baysal isminin bulunduğu bavul içerisinde ise saklı bulunan not defteri arasında Evren Baysal’a ait bir haberin bulunduğu gazete kupürünü de tespit etiklerini söyledi.
İfadeler elle yazıldığı için dava geç ilerliyor

Mahkemenin yavaş ilerleme sebebi tanıkların ifadesinin elle yazıldıktan sonra kendilerine okunup imzalatılması ve duruşmanın Yargıç’ın günlük davalarını bitirdikten sonra kalan zaman dilimi içerisinde yapılmasıdır.
Duruşma kaldığı yerden devam edecek

Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargıcı Murat Soytaç, mesai saatinin dolmasını göz önünde bulundurarak Açıkada’nın ifadesine devam etmesi ve olayın gerçekleştiği 19 Şubat 2016 tarihinde, olay yerinde yapılan incelemelerde topladıkları emareleri mahkemeye sunması için davayı erteledi.

King Oto’yu yakan Mahmut Selkar’ın yargılandığı dava, Başsavcılığın tanığı Öjen Açıkada’nın dinletilmesi ile kaldığı yerden devam edecek.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.