1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. EVİNDE ÖLÜ BULUNDU
EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

Evinde ölü bulundu

A+A-

Rolling Stones Grubu’nun lideri Mick Jagger’ın modacı eski sevgilisi L’Wren Scott, şalı ile kendisi asarak intihar etti.

Rolling Stones’un efsane solisti Mick Jagger’in (70) eski sevgilisi olan modacı L’Wren Scott (47),  New York’taki lüks apartman dairesinde şalını kullanarak kendini asıp intihar etti.

Geçtiğimiz haftaki  Londra Moda Haftası’ndaki defilesini de son anda koleksiyonunun yetişmediğini bahane ederek iptal eden Scott’ın ölümü üzerine bir açıklama yayınlayan Jagger’ın sözcüsü “tamamen bir şoktayız ve çok perişan”  ifadelerini kullandı.

İntihara gerekçe olarak ünlü modacının son zamanlarda işinin çok kötü gittiği ve firmasının çökmek üzere olduğu iddia edildi. Mesleğe manken olarak başlayan Scott’ın müşterileri arasında Michelle Obama, Kate Moss, Sara Jessica Parker, Naomi Cambell, Madonna ve Nicole Kidman da bulunuyordu.

90.jpg

L’Wren Scott, uzun boyuyla her gittiği yerde dikkat çekiyordu. Katıldı davetlerde ilgi odağı olan L’Wren Scott 1.95 boyunda sevgilisi ünlü şarkıcı Jagger  ise 1. 78 boyunda.

6-010.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.