1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. EVİNDE ÖLÜ BULUNDU
EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

Mağusanın tanınmış simalarından...

A+A-

 

Mağusa’nın tanınmış simalarından 36 yaşındaki Erkut Özerdemli, Mağusa’da bir yakınının evinde ölü bulundu. Özerdemli’nin ölüm haberi Mağusa’yı yasa boğdu

 

Mağusa Türk Gücü Yönetim Kurulu Üyesi ve Mağusa’nın sevilen simalarından 36 yaşındaki Erkut Özerdemli, dün akşam saatlerinde Çanakkale bölgesindeki bir yakınının evinde ölü olarak bulundu. 1 çocuk babası olan Özerdemli canına kıyarak yaşamına son verdiği öğrenildi. Kötü haberi alarak olay yerine gelen Erkut Özerdemli’nin ailesi ve arkadaşları gözyaşlarına boğuldu. Eski eşi Cihan Mutluyakalı fenalık geçirerek hastaneye kaldırıldı. Özerdemli’nin ölüm haberi tüm Mağusa’da şok etkisi yarattı.

Haber alamayan arkadaşları aramaya koyuldu

Çevreden edinilen bilgiye göre, Erkut Özerdemli’nin çalıştığı Özkıraç Shipping Ltd.’ye dün hiç gitmediği öğrenildi. Arkadaşları tarafından gün boyunca defalarca telefonda aranan Özerdemli’den haber alamayan arkadaşları aramaya koyuldu. Aracı, Çanakkale bölgesinde görülen Özerdemli, arkadaşları tarafından arandığı sırada ara sıra dinlenmek için gittiği sahibinin de İngiltere’de olduğu öğrenilen evde saat 21.30 sıralarında ölü olarak bulundu. Arkadaşlarının çilingir sayesinde kapıyı açtırmalarının ardından 1 çocuk babası Erkut Özerdemli’nin cansız bedeni ile karşılaştıkları öğrenildi.

Polis soruşturma başlattı

Erkut Özerdemli’nin acı ölüm haberini alan ailesi ve arkadaşları olay yerine koştu. Eski eşinin ölüm haberi ile sarsılan Cihan Mutluyakalı da olay yerinde fenalık geçirerek Mağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis, Erkut Özerdemli’nin ölümü ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Mağusa Polis Müdürü Yardımcısı Gökay Karagil olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

Yarın toprağa verilmesi bekleniyor

Erkut Özerdemli’nin esas ölüm sebebi bugün gerçekleştirilecek otopsi sonucunda ortaya çıkacak. Özerdemli’nin cenazesinin yarın MTG’de ve Lala Mustafa Paşa Camii’nde düzenlenecek cenaze törenlerinin ardından toprağa verilmesi bekleniyor.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.