1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. EVİNDE SİLAH BULUNDU!
EVİNDE SİLAH BULUNDU!

EVİNDE SİLAH BULUNDU!

Ruhsatsız silah tasarrufundan yargılanacak

A+A-

Devrim Demir

Lefkoşa Polis Müdürlüğü Adli Şube Amirliği’nde görevli polis ekibi tarafından zanlı Ata Tepe’nin Lefkoşa’daki evinde yapılan aramada, evin salonunda siyah renkli bir çanta içerisinde kanunsuz olarak bulundurulan 7.65 mm çapında V-SOR marka tabanca, bir adet şarjör ve 7 adet 7.65 mm çapında mermi bulundu.

Soruşturma amaçlı tutuklanan zanlı Ata Tepe aleyhine başlatılan soruşturma tamamlanırken, teminat talebiyle dün Lefkoşa Kaza Mahkemesine çıkarıldı.

Kıdemli Yargıç Musa Avcıoğlu, zanlı Ata Tepe’nin ileride yargılanmak üzere davalarında hazır bulunmasını sağlamak için yurt dışına çıkışını yasaklayarak, KKTC vatandaşı 2 kefilin 50’şer Bin TL kefalet senedi imzalayarak serbest bırakılmasına emir verdi.

Soruşturma tamamlandı

“Kanunsuz ateşli silah ve patlayıcı madde tasarrufu” suçlarından tutuklanan Ata Tepe, dün teminat talebiyle Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Teminat duruşmasında zanlı hakkındaki iddiaları aktaran Polis Çavuşu Ahmet Kavan, aldıkları bir ihbar üzerine önceki gün saat 10.00 sıralarında Lefkoşa Polis Müdürlüğü Adli Şube Amirliği’nde görevli polis ekibi tarafından zanlı Ata Tepe’nin Lefkoşa’daki evinde arama yaptıklarını anlattı.

Polis, yapılan aramada, evin salonunda siyah renkli bir çanta içerisinde kanunsuz olarak bulundurulan 7.65 mm çapında V-SOR marka tabanca, bir adet şarjör ve 7 adet 7.65 mm çapında mermi bulduklarını söyledi.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.