1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Evindeki halıyı kaldırınca...
Evindeki halıyı kaldırınca...

Evindeki halıyı kaldırınca...

Yeni aldığı evindeki halıyı kaldırınca korkutucu bir geçitle karşılaşan kadın, cesetler bulacağını sanıyordu ancak karşısına çıkan şeylere şaşırıp kaldı!

A+A-

Evler genelde eşyasız olarak satılsa da bazen dayalı döşeli evler de yeni sahiplerini içindeki eşyalarla birlikte bulabiliyor. ABD'de bir kadın eşyalı olarak satın aldığı evde ilk defa temizlik yapmak isteyince, satın alırken kendisine söylenmeyen bir geçidi keşfetti!

Daha önce eşyalı bir ev satın aldınız mı? Peki evdeki halıları ne zaman kaldırmayı düşünürsünüz? ABD'de bir kadın yeni satın aldığı eşyalı evde bir süre oturduktan sonra temizlik yapmak isteyince ilginç bir keşifte bulundu. Temizlik için halıları kaldıran kadın bir kapakla karşılaştı. Kapağı kaldırdığında ise bir hayli korkutucu bir bodrum katında kendisini buldu. Evin önceki sahibinin de hakkında bilgi sahibi olmadığı bu mahsen içinde büyük bir gizemi barındırıyordu...

1-820.jpg

Evin daha eski sahiplerinin soğuk savaş döneminde yaşadığı ve olası bir nükleer savaşa karşı, söz konusu bodrumda önlem amaçlı kavanozlar dolusu yemek stokladığı anlaşıldı. Evin yeni sahibi kadın olayı kendi blog sayfasında; "Oldukça korkutucu görünen mahsende cesetlerle karşılaşacağımı sanıyordum ancak olay şimdi daha ilginç bir hal adı. Kavanozlar dolusu ne olduğunu anlayamadığım bu şeylerle ne yapacağım? Yine de burada öldürülme ihtimalinin yanında bir sığınakla karşılaşmak içimi rahatlattı." sözleriyle anlattı.

2-496.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.