1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. EVİNDEN CANLI MERMİ – KOKAİN VE HİNT KENEVİRİ ÇIKTI!
EVİNDEN CANLI MERMİ – KOKAİN VE HİNT KENEVİRİ ÇIKTI!

EVİNDEN CANLI MERMİ – KOKAİN VE HİNT KENEVİRİ ÇIKTI!

Evinden canlı mermi – Kokain ve Hint keneviri çıktı!

A+A-

Abbas ELMAS

Lefkoşa bölgesinde Narkotik ekiplerinin Sercan Maypa isimli kişinin evine düzenlediği operasyonda 50 adet canlı mermi, 8 gram kokain ve 1 gram Hint keneviri olduğu düşünülen uyuşturucu madde ele geçirdi. Zanlı dün yargı huzuruna çıkarılarak tutuklandı.

Mahkemede olayla ilgili bulguları aktaran Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis çavuşu Barış Duman, 31 Ocak tarihinde zanlının Lefkoşa bölgesindeki ikametgahında 13.30 – 14.20 saatleri arasında mahkeme emriyle gerçekleştirilen aramada banyo odasındaki parfüm dolabında 8 gram kokain, yatak odasındaki komodin üzerinde ve içinde yaklaşık 3 gram sentetik cannabinoid ve yaklaşık 1 gram Hint keneviri olduğu düşünülen uyuşturucu maddeler ve bir adet hassas terazi ele geçirilerek zanlının gözaltına alındığını söyledi. Barış Duman, öte yandan zanlının yatak odasındaki dolap içinde 50 adet 9 milimetre ve 7.65 milimetre çapında canlı mermiler bulunarak emare olarak alındığını belirti.

Zanlıdan alınan bilgide söz konusu uyuşturucu maddeleri 2014 yılı içinde Ahmet isimli bir kişinin aracılığı ile tanımadığı bir şahıstan aldığını itiraf ettiğini kaydeden polis, canlı mermileri ise 2012 yılı içinde ismini unuttuğu bir şahıstan aldığını söylediğini ifade etti.

Zanlı hakkında başlatılan polis soruşturmasının yeni başladığına, alınması gereken ifadelerin, aranan şahısların ve aranan emarelerin olduğunu kaydeden polis çavuşu Duman, zanlı hakkında yürütülen tahkikatın selameti açısından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Lefkoşa Kaza Mahkemesi Başkanı Peri Hakkı, işlenen suçun ciddiyetine dikkat çekerek, zanlının yürütülen soruşturmanın selameti açısından 3 gün poliste tutuklu kalmasını emir veridi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.