1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. EVİNİN ADRESİNİ VERMİYOR!
EVİNİN ADRESİNİ VERMİYOR!

EVİNİN ADRESİNİ VERMİYOR!

Şüpheli hareketleri yakalattı!

A+A-

Trafik kontrolü sırasında şüpheli hareketler sergileyen 24 yaşındaki Sina Rayehi, karakola götürülerek üzeri arandı

Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da, aracı ile seyir halindeyken trafik ekipleri tarafından rutin kontrol amaçlı durdurulan Sina Rayehi, alkol tesiri altında olmadığı tespit edilmesine rağmen şüpheli hareketler sergiledi. Bunun üzerine zanlı Gazimağusa Polis Müdürlüğü’ne götürülerek Narkotik Şubesi Ekiplerine teslim edildi. 
Narkotik polisi tarafından zanlının üzerinde yapılan aramada yarım gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulundu. Zanlı gözaltına alınarak hakkında soruşturma başlatıldı. Zanlı dün de tutuklama talebiyle Gazimağusa’da mahkemeye çıkarıldı. 

Narkotik Şube’de görevli Polis Memuru Mahir Türe, 19 Nisan 2018 tarihinde, trafikte aracı ile birlikte seyir halinde olan zanlının, trafik ekiplerince durdurulduğunu ve şüpheli hareketler sergilemesi üzerine, Gazimağusa Polis Müdürlüğü’ne götürülerek, üzerinin arandığını söyledi. Türe, aramada zanlının pantolonunun cebinde yarım gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulunduğunu kaydetti.

Evinin adresini vermiyor

Soruşturmanın henüz yeni başladığını belirten Türe, zanlının ev adresini ısrarla kendilerine söylememesi nedeniyle evinde bir arama gerçekleştirilemediğini ifade ederek, mahkemeden süre talep etti. 
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Gökhan Asafoğulları, soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlının, bir gün polis nezaretinde tutuklu kalmasına emir verdi. 

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.