1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. EVİNİN BAHÇESİNDE ÖYLE BİR ŞEY ÇIKTI Kİ...
EVİNİN BAHÇESİNDE ÖYLE BİR ŞEY ÇIKTI Kİ...

EVİNİN BAHÇESİNDE ÖYLE BİR ŞEY ÇIKTI Kİ...

İngiltere Bu Olayı Konuşuyor!

A+A-

İngiltere’de, 66 yaşındaki bir ev hanımı, bahçesini kazarken rastladığı, İkinci Dünya Savaşı’ndan kalma patlamamış bir bombayı, ‘korkusuzca’ evinin içine taşıdı ve mutfağının lavabosunda yıkadı…

İlginç olay, İngiltere’nin Norfolk kontluğuna bağlı Melton Constable köyünde önceki gün gerçekleşti. Carole Longhorn (66) adındaki ev hanımı, bahçesini kazarken, 25 cm uzunluğunda, tanımlayamadığı bir cisme rastladı. Keşfi üzerine kocasını arayan, ancak çağrılarına cevap alamayan kadın, ne olduğunu anlamak niyetiyle cismi mutfağına götürerek lavaboda yıkadı.

Kadının, “Mutfakta tıkırtılar duydum ve bir de ne göreyim, kadın bombayı lavaboda yıkıyor. Ne söylediğimi tahmin ediyorsunuzdur!” diye konuşan 60 yaşındaki kocası Clive, ilk işi karısını durdurduktan hemen sonra yetkilileri haberdar etmiş. İhbar üzerine polis, çifte evi derhal terk etmeleri uyarısında bulunmuş.

İkinci Dünya Savaşı’ndan kalma patlamamış bomba, olay yerine gelen bomba imha ekipleri tarafından güvenli bir yere götürerek imha edildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.