1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. EVİNİN ÖNÜNDE KAPKAÇA UĞRADI!
EVİNİN ÖNÜNDE KAPKAÇA UĞRADI!

EVİNİN ÖNÜNDE KAPKAÇA UĞRADI!

Mağusa’da 210 bin TL’lik kap kaç

A+A-

Gazimağusa’da dün akşam saatlerinde Salamis Yolu üzerindeki iş yerini kapattıktan sonra Baykal bölgesindeki evine giden Mustafa Tat kimliği meçhul şahıslar tarafından soyuldu.

Nadire BAHADİ

Soyguncular Tat’ın evine girdiği sırada elinde tuttuğu ve içerisinde 210 bin TL bulunan çantayı kapıp kayıplara karıştı.

Polis kriz masası oluşturdu

Kap kaç haberinin polise bildirilmesinin ardından Gazimağusa Polis Müdürü Yüksel Öğmen çok sayıda adli şube amiri ile polis ekipleri organize olarak hem olay yerinde hem de bölgede soruşturmaya başladı. Mustafa Tat polise ifade verirken, Tat’ın İş yeri kameralarından elde edilen görüntülerden kapkaççıların kullandığı araç tespit edildi, bölgedeki tüm yatı evleri, oteller ve pansiyonlarda polis tarafından araştırma yapılarak kamera kayıtları incelendi.
Araç havaalanında bulundu

Tat’ın elinde bulunduğu çantayı ve içerisindeki 210 bin TL’yi kapıp kaçan şahısların kullandığı araç kısa süre içerisinde Ercan Havaalanı’nda belirlendi. Soygun saatinde ülkeden 9 kişinin çıkış yaptığı belirlenirken, telefon sinyallarine ulaşan polis ekipleri soruşturma sahasını genişletti.

Gece boyu arama devam etti

Yürütülen soruşturma neticesinde polis şüpheli bazı şahıslara ulaştı. Telefon sinyallerini takip eden polis ekipleri gece geç saatlere kadar Balıkesir bölgesinde arama gerçekleştirdi. Polis Mustafa Tat’ın bir süredir kapkaççılar tarafından takip edilip suçun planlı bir şekilde işlendiğinden şüphe ediyor.

Havadis

tat234324dasfsaf-(1).jpg

tat234324dasfsaf-(2).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.