1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. EVİRE, ÇEVİRE DÖVDÜ
EVİRE, ÇEVİRE DÖVDÜ

EVİRE, ÇEVİRE DÖVDÜ

Doğduğuna pişman etti;

A+A-

Gece yarısı eski sevgilisinin evine gitti, kapı açılmayınca kırıp içeri girdi ve Olga’yı doğduğuna pişman etti;

Son zamanlarda şiddete dayalı suçların yoğunlaştığı Gazimağusa’da bir üzücü olay daha yaşandı. Polisin mahkemede aktardığı bilgilere göre, dün saat 00.30 sıralarında eski sevgilisi Rus uyruklu Olga Orlova’nın evine giden Levent Öztürk isimli şahıs kapıyı çaldı, açılmayınca sinirlerine hakim olamayıp kırdı ve içeri girdi.

Kapının açılmamasına tepki gösteren Levent Öztürk, Olga’nın saçını çekerek yüzüne yumruk attı. Gece yarısı aşırı bir şiddetle karşılaşan Olga, daha sonra polisi arayıp şikayetçi oldu ve Levent Öztürk tutuklanarak dün Gazimağusa Kaza Mahkemesine çıkarıldı.

Dağ başı değil Eşref Bitlis Caddesi

Mahkemeye olayı aktaran Adli Şube’ de görevli polis memuru Hüseyin Osum, zanlının 17 Şubat saat 00.30’ da  eski sevgilisi Olga Orlova’ nın Gazimağusa’da Eşref Bitlis Caddesinde bulunan evine gittiğini ve kapıyı çaldığını söyledi. Olga’nın kapıyı açmaması üzerine  zanlının kapıyı kırarak içeri girdiğini ve Rus kadının saçını çekerek yüzüne  vurduğunu anlatan Osum,  zanlı hakkında yürütülen soruşturmanın bittiğini söyledi. Zanlının T.C vatandaşı olduğunu söyleyen Osum KKTC’ de çalışma izni ile bulunduğunu belirterek uygun bir teminat ile serbest bırakılmasını talep etti.

Suçunu kabul etmedi

Yargıç Ayşen Toroslu’ nun söz vermesi üzerine zanlı Levent Öztürk, aleyhine getirilen suçlamaları kabul etmediğini söyledi. Huzurundaki şahadet ve beyanı değerlendiren Yargıç Ayşen Toroslu, zanlının KKTC vatandaşı muteber bir kişinin 20 bin TL kefil olması şartı ile davaları görüşülünceye kadar serbest bırakılmasına emir verdi.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.