1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. EVLADININ ACI HABERİNİ TÜRKİYE'DEYKEN ALDI...
EVLADININ ACI HABERİNİ TÜRKİYE'DEYKEN ALDI...

EVLADININ ACI HABERİNİ TÜRKİYE'DEYKEN ALDI...

Acı haberi öğrenen çocukları ve evladını kaybeden acılı anne...

A+A-

 

Basın camiasının  sevilen ismlerinden  Birol Bebek hayat arkadaşı Banu Bebek’i kaybetti. Bir kız bir de erkek çocuk annesi olan Banu Bebek’e,  geçtiğimiz yıl Eylül ayında kanser teşhisi konulmuştu. Bir yıl boyunca amansız hastalıkla mücadele eden Banu Bebek, dün sabah  saat 03.00 ‘te tedavi gördüğü Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde hayatını  kaybetti.

Annesi ve çocukları Türkiye’de idi

Banu Bebek’in Oğlu Batu Özgün ve kızı Bilge Bebek anneanneleri ile Türkiye’de tatil yapıyordu. Annelerinin acı haberini Türkiye’de  öğrenen  çocukları ve evladını kaybeden acılı anne dün gece KKTC’ye döndü. Banu Bebek’in acı haberini alan dostları ve yakınları ise gözyaşlarına hakim olmazken, Bebek’in kişisel Facebook adresine girerek yaşadıkları acıları birbirleriyle paylaştılar.

Arkadaşlarının duyguları
Banu Bebek’in kişisel sayfasında acılarını paylaşanların bazı duygu sözleri ise şöyle : “Güzel gülüşün ve iyi kalpliliğinle herzaman kalbimizde olacaksın ablacığım nurlar içinde yat. Sen bizim meleğimizsin ...”  “Gitmek .... İnanmak... Gittiğine inanmak zor böyle içim sızlar şu an kalbimde de tarifi imkansiz bir acı ve gözümde son karşılaşmamız... Huzurla uyu arkadaşım bir gün karşılaşmak dileğiyle. Gerçi eminim melekler arasındasındır kesin! Gülen yüzünü tekrar görmek üzere ..”  “Nasıl gidersin, henüz çok erken be arkadaşım. Çok üzgünüm  ışıklar içinde uyu Banucuğum...”

Eğtimciydi
Banu Bebek, Girne Oğuz Veli İlkokulunda öretmenlik yapıyordu. Basın camiasının sevilen isimlerinden Birol Bebek’le evli olan Banu Bebek iki ay sonra evlilik yıldönünü kutlayacaktı.

Son yolculuğuna bugün uğurlanacak
Banu Bebek, bugün Girne Nurettin Ersin Paşa Cami’inde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Karaoğlanoğlu mezarlığında toprağa verilecek.

 

Diyalog

 

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.