1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. EVLAT SEVGİSİ İŞTE BU!
EVLAT SEVGİSİ İŞTE BU!

EVLAT SEVGİSİ İŞTE BU!

Gözyaşları sel oldu...

A+A-

Diyalog'dan Çiğdem Aydın'ın haberine göre;

Lösemi tedavisi gören 7 yaşındaki Tuğsan Yazıcı için donör arayışı devam ediyor. Acılı ve sıkıntılı bir süreç yaşayan minik Tuğsan’ın ailesi ise yavrularının kurtulması için yardım bekliyor. Dede İlkay Hürcan, Diyalog TV’nin Balıkesir köyündeki Halk Meclisi Programına katılarak torunu için tüm duyarlı vatandaşlara yardım çağrısı yaptı.
İlkay Hürcan, “Ben Tuğsan’ın dedesiyim, bir buçuk yıldır Tuğsan’ım ilik arıyor. Bir türlü bulunamadı, Allah’ıma dua ediyorum inşallah bulunur ve yaşar” dedi. Torunu Tuğsan’ın bir süre önce Ankara’ya gönderildiğini belirten İlkay Hürcan “Gerek Kıbrıs’tan, gerekse Türkiye’deki insanlardan yardım bekliyorum” diyerek, umudunu koruduğunu söyledi. Hürcan şöyle dedi:
“Ben Tuzla’da yaşıyorum, çıkıp buraya geldim. Tuğsan 4 aydır Ankara’da bir türlü ilik bulunamadı. İlik bulunacak mı, torunum yaşayacak mı? İnşallah bu ilik bulunur, torunum yaşar, herkesten destek bekliyorum” dedi 
Gözyaşlarına hakim olamayan dede Hürcan’ın konuşması programa katılan vatandaşları da duygulandırdı. Gözleri dolan birçok yurttaş, minik Tuğsan’a döner bulunması için yardım sözü verdi.

Kanserle Savaş Vakfı’na başvurulması gerekiyor
Öte yandan Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı daha öçnce yaptığı duyuruda 18-45 yaş arasında, KKTC Kimlik kartına sahip, daha önce örnek vermemiş olan, sağlıklı bireyleri tükürük vermeye davet etmişti.
Yapılan çağrıda, verici olmak isteyen kişilerin 2270616 numaralı telefondan Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı’na ulaşabileceği belirtilmişti. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.