1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. EVLATLARI PERİŞAN OLDU
EVLATLARI PERİŞAN OLDU

EVLATLARI PERİŞAN OLDU

Evlatları perişan oldu

A+A-

Eşinin ateşlediği av tüfeğinden çıkan saçmalarla bacağından vurulan ve kan kaybından hayatını kaybeden Nejla Çağdaşoğluları dün Değirmenlik’te toprağa verildi

Kavga eden eşi ile oğlunu ayırmak isterken, eşi Ördel Çağdaşoğluları’nın ateşlediği av tüfeğinden çıkan saçmalarla sol bacağındaki dizinin arkasındaki atar damardan vurulan ve kaldırıldığı hastanede kan kaybından hayatını kaybeden 64 yaşındaki Nejla Çağdaşoğluları, dün köyü Değirmenlik’te son yolculuğuna uğurlandı.


Çevresinde sevilen bir kişi olan Nejla Çağdaşoğluları’nın cenaze töreninde 9 çocuğu ve torunları perişan oldu.


Hiç beklemedikleri bir anda, ailelerinin en büyüğü olan iki kişiden birinin ölümü, diğerinin ise onu öldürmekten tutuklanmasının şaşkınlığını, üzüntüsünü, acısını bir arada yaşayan evlatları ve torunları Nejla Çağdaşoğluları’nın cenaze töreni boyunca hıçkırıklara boğuldu.


Nejla Çağdaşoğluları’nın cenazesi dün Değirmenlik Hacı Mustafa Suiçmez Camii’nde kılınan öğle ve cenaze namazları sonrasında dualar eşliğinde köy mezarlığına defnedildi.
Nejla Çağdaşoğluları, daha önce de sık sık tartışan eşi Ördel Çağdaşoğluları ve oğlu Mehmet Çağdaşoğluları’nın önceki gün saat 14.15 sıralarında yeniden tartışmaya başladıkları sırada, eşinin oğluna doğrulttuğu av tüfeğini ateşlemesi sonucu sol bacağından vurulmuştu. Dizinin arkasındaki atar damara isabet eden saçma nedeniyle çok kan kaybeden Nejla Çağdaşoğluları kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, annesiyle aynı anda sol bacağından vurulan Mehmet Çağdaşoğluları ise hastanede tedavi altına alınmıştı.


Eşinin ölümüne, oğlunun ise yaralanmasına neden olan Ördel Çağdaşoğluları ise polis tarafından tutuklanmıştı.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.