1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. EVLATLARINI DA SUÇA BULAŞTIRDI
EVLATLARINI DA SUÇA BULAŞTIRDI

EVLATLARINI DA SUÇA BULAŞTIRDI

Hırsızlıktan dolayı suç dosyası kabarık olan, birçok kez tutuklanan ve yargılandıktan sonra defalarca hüküm giyen

A+A-

 

Hırsızlık suçlarından kabarık bir sabıka dosyası olanKasım Topaloğulları yine tutuklandı ancak bu kez yalnız değildi

Hırsızlıktan dolayı suç dosyası kabarık olan, birçok kez tutuklanan ve yargılandıktan sonra defalarca hüküm giyen Kasım Topaloğulları iki oğlunu da suça bulaştırdı. Bu kez Gönyeli Belediye’sine ait tabelanın çalınması ile ilgili tutuklanan zanlı Kasım Topaloğulları’nın yanı sıra iki oğlu Ahmet ve Gökhan Topaloğulları da tutuklandı. Belediyeye ait 300 lira değerindeki tabelayı çaldıkları gerekçesi ile haklarında soruşturma başlatılan üç zanlı dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

BABA İLE OĞULLARI TUTUKLANDI

Kermiya bölgesinde Gönyeli Belediyesi’ne ait demir tabelayı çaldıkları iddiası ile tutukluluk duruşmasına çıkarılan zanlıların güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edildikleri açıklandı. Polis, 12 Haziran tarihinde Gönyeli Belediyesi’ne ait 300 TL değerindeki demir tabelanın çalındığına dair şikâyet aldıklarını belirterek, şikâyet üzerine başlatılan soruşturmada bölgedeki güvenlik kameralarının incelendiğini söyledi.

Polis, inceleme sonucu demir tabelanın yüklendiği aracı tespit ettiklerini, yapılan araştırmada aracın zanlılar Kasım Topaloğulları’na ait olduğunu belirlediklerini söyledi. Polis, tespit üzerine araç sahibi Kasım Topaloğulları ve suçu birlikte işlediği Gökhan Topaloğulları ile Ahmet Topaloğulları’nın gözaltına alındığını açıkladı.

BİR KABUL ETTİ
Olayla ilgili zanlı Ahmet Topaloğulları’nın gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiğini söyleyen polis, diğer zanlıların ise ifade vermediğini ve suçlarını da kabul etmediğini aktardı.Bölgede benzeri birçok suç işlendiğini, zanlıların bu suçlarla bağlantısının olup olmadığına dair araştırma yaptıklarını kaydeden polis, soruşturma aşamasında zanlıların 2 gün süre ile poliste tutuklu kalmalarını talep etti.

Savunmanın tutukluluk süresine itiraz etmesi üzerine mahkeme üç zanlının da bir gün süre ile tutuklu kalmasına karar verdi.

Star Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.