1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. EVLERİ YAKIN DİYE GÖTÜRMEDİ, ORTADA KALDILAR
EVLERİ YAKIN DİYE GÖTÜRMEDİ, ORTADA KALDILAR

EVLERİ YAKIN DİYE GÖTÜRMEDİ, ORTADA KALDILAR

Evleri yakın diye götürmedi, ortada kaldılar

A+A-

Ercan Havalimanı’nda görev yapan bir taksi şirketi, evlerine gitmek isteyen aileyi, “yakın mesafede olduklarını” söyleyerek götürmedi. İki yaşında çocukları ve kanser hastası anneleriyle mağdur olan çiftin yüzüne taksiciler bakmayınca, havaalanında görevli bir polis memuru yardım etti.

Elmas TOKAY

Göçen ailesi, önceki akşam geç saatte, Türkiye’den KKTC’ye dönüş yaptı. Evlerine taksiyle dönmek isteyen aileye, havaalanında görevli bir taksici, “ mesafe yakın” diyerek yardımcı olmadı. İki yaşında çocukları ve kanser hastası anneleriyle mağdur olan aileye havaalanında görevli bir polis memuru yardım etti.

Hasret Göçen: Bunu hak etmedik

Hasret Göçen dün  yaşadıkları olayı anlattı. Göçen, önceki gece Türkiye’den KKTC’ye dönüş yaptıklarını kaydetti. Eşi Murat Göçen, iki yaşındaki çocukları ve annesi Bingül Aytekin’le birlikte döndüklerini anlatan Göçen, havaalanında bıraktıkları araçlarının anahtarlarını kaybettikleri için, Minareliköy’deki eve taksiyle gitmek istediklerini söyledi. Hasret Göçen olayı şöyle anlattı:

“Taksicinin yanına gittik ve Minareliköy’e gitmek istediğimiz söyledik. Ancak bize Minareliköy’in çok kısa bir mesafede olduğunu ve oraya yolcu götürmediğini söyledi. Sabahın saat 02.00’sinde, eşim, 2 yaşındaki çocuğum ve kanser hastası annemle havaalanında kalakaldık. Hiçbir taksi bize yardımcı olmadı. Orada görevli bir polis memuru bize yardımcı oldu ve kiralık bir araçla bizi oraya bıraktılar. Bu durumu kınıyorum. Taksiciler Birliği’yle görüştük ve şikâyetimizi yazılı olarak ilettik. Dünyanın hiçbir yerinde taksiciler kısa ve uzun mesafe yolcusu seçmemeli. Umarım bu konuyla ilgilenirler ve bu durumda kalan başka kişiler mağdur olmaz.”

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.