1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. EVLİ, YAKAYI PARKTA ELE VERDİ!
EVLİ, YAKAYI PARKTA ELE VERDİ!

EVLİ, YAKAYI PARKTA ELE VERDİ!

Yakayı parkta ele verdi;

A+A-

 

Park’ta uyuşturucu bulundu!

Lefkoşa’da Kuğulu Park’ta bulunan uyuşturucu maddeyle ilgili olarak başlatılan soruşturma kapsamında tutuklu bulunan zanlı Kudret Evli dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede meseleyle ilgili şahadet veren Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli Polis Çavuşu Barış Duman olayla ilgili bulguları aktardı. 

Duman, Lefkoşa’da bulunan Kuğulu Park içerisinde 18 Aralık’ta polis ekiplerinin devriye yaptığı sırada şüpheli tavırları ile dikkat çeken Kudret Evli’nin üzerinde arama yapıldığını ancak bir şey bulunamadığını belirtti.

Polis, zanlı Kudret Evli’nin durdurulduğu bölgede yerde bulunan gazete ve foil kâğıdına sarılı yaklaşık yarım gram sentetik cannabinoid ve 1 adet elle sarılı, içerisinde uyuşturucu madde olduğuna inanılan sigara bulunması üzerine zanlının tutuklandığını söyledi.

3 gün tutuklu kalacak
Mesele ile ilgili olarak yürütülen soruşturmanın henüz yeni başladığını belirten Barış Duman, zanlının gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiğini ve konu uyuşturucu maddeyi temin ettiği bir kişinin arandığını söyledi. Polis, tahkikatın salimen yürütülebilmesi için zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalması talebinde bulundu.

Yargıç Gökhan Asafoğulları, verilen şahadet ışığında zanlı aleyhine başlatılan soruşturmanın salimen yürütülebilmesi için zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Haberal Kıbrıslı

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.