1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. EVLİLİĞİ ÇOCUK İÇİN YAPTIK
EVLİLİĞİ ÇOCUK İÇİN YAPTIK

EVLİLİĞİ ÇOCUK İÇİN YAPTIK

'Evliliği çocuk için yaptık'

A+A-

Emre ile evlendikten bir yıl sonra oğlumuz Kuzey doğdu; evliliği ve birbirimizi yaşamaya pek vakit kalmadı. Hemen bir koşturmacanın ve tatlı heyecanın içine girdik. Ama evlilik öncesinde uzun bir birlikteliğimiz vardı ve çok mücadele verdik. Çok ağır ve zor bir ilişki yaşadık. Çok test edip, denedik. Güven sorunlarını çok yaşadık. Evliliği çocuk için yaptık.

Biz Emre ile hiçbir zaman aynı evde yaşamadık. Evlendikten hemen sonra da çocuk gelince birbirimize vakit ayıramadan bir yoğunluğun içine girdik. İkimiz de çalıştığımız için birbirini özlemek çok keyifli oluyor. Henüz monotonluk kısmına geçemedik.

Evlilik için İki kişi de çok popüler olunca biraz imkansızlıklar var gibi geliyordu bize. Niye ben Emre Altuğ'la evlenmek isteyeyim? Niye o Çağla Şıkel'le evlenmek istesin? Acaba biz birbirimizle anlaşabilecek miyiz? Gerçekten birbirimizin hayatının kadını ya da erkeği miyiz? Bu tarz soruları çok sorduk. Aşk çok şiddetli olduğu için acaba geçici bir şey mi diye düşündük. Çünkü çok tutkuluyduk. Bunların hepsi bir dönem. Biz de o dönemlerden geçtik. Ben daha çok uğraşan ve emek veren taraf oldum. Emre biraz daha korkaktı ve inanmıyordu. Çok istedim onu inandırmayı.

Ama bu bir hırs değildi. Çünkü güzel şeyler yaşayacağımızı biliyordum. Hayal ettiğim yuvayı onunla kurabileceğime inandığım için bu kadar ısrar ettim. O da artık ne söylesem inanıyor bana (gülüyor). Çünkü ben haklı çıktım!

HÜRRİYET

 

 

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.