1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ''EVLİLİK HAZIRLIĞI YAPARKEN İŞSİZ KALDIM''
''EVLİLİK HAZIRLIĞI YAPARKEN İŞSİZ KALDIM''

''EVLİLİK HAZIRLIĞI YAPARKEN İŞSİZ KALDIM''

''Evlilik hazırlığı yaparken işsiz kaldım''

A+A-

 

Değrimenlik’ten Lefkoşa’ya öğrenci taşımacılığı yapmak için Milli Eğitim Bakanlığı’na başvuran ve başvurusuna ret cevabı alan Derviş Eğri isyan etti.

Geçen yıl bir üniversitede çalıştıktan sonra işten durdurulup baba mesleği olan otobüs şoförlüğüne devam etmek isteyen Derviş Eğri’ye Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğrenci taşıma izni verilmedi. Değirmenlik bölgesinden Lefkoşa’ya öğrenci taşımacılığı yapmak için bakanlığa başvuruda bulunduğunu anlatan Eğri, Girne Değirmenlik seferi yapanların Lefkoşa’ya öğrenci taşımasına göz yumulduğunu ancak gerekli tüm evrakları olmasına rağmen kendisine izin verilmediğini kaydetti.

“Geçimimi nasıl sağlayayım”

26 yaşında ve nişanlı olduğunu kaydeden Eğri, öğrenci taşımacılığı konusunda bir yasa olmadığını belirtti. Eğri şu şekilde konuştu:

“Bana öğrenci taşıma izni verilmezken başka bir arkadaş izni Girne-Değirmenlik olduğu halde Lefkoşa’ya yolcu taşıyor. Bu denetlenemiyor. Çünkü bunları denetleyecek bir yasa yok. Bana da öğrenci taşımacılık izni verilmiyor. Evlilik hazırlığı yapıyorum. Bu kararla işsiz kaldım. Nasıl geçim sağlayayım.”

Havadis

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.