1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Evlilik teklifi 'suya' düştü
Evlilik teklifi 'suya' düştü

Evlilik teklifi 'suya' düştü

Evlilik teklifi 'suya' düştü

A+A-
Evlilik teklifini planlamak zaten başlı başına zor bir süreç. Yüzükler, mekan, üst baş derken insanın hayatında sorup sorabileceği en önemli sorulardan biri olan 'benimle evlenir misin?', soruyu soracak kişi için oldukça stresli bir hal alıyor. Bunlar yetmezmiş gibi bir de yüzüğü suya düşürseniz neler mi oluyor? Buyurun, okuyun...

Matthew Picca isimli genç adam sevgilisine evlenme teklif etmek için doğru zamanı bu zaman diyerek muhteşem teklifi planlamaya başlamış. Çiftin en sevdiği mekan olan Southport’u duyacağı muhtemel evet için seçen  Picca, iskelede dizlerinin üstüne çöküp yüzük kutusunu cebinden çıkarmış, tam da o an olaylar gelişmiş.

Kız arkadaşı Kayla’nın olaydan sonra Facebook’una yazdığına göre, Picca dizlerinin üstüne çöküp yüzüğü kutusundan çıkarttığında elinden kayan yüzük, iskeledeki tahtaların arasından suya düşmüş.

Olaydan sonra Stateport Pilot’a yaptığı açıklamada yaşadığı şeyin tam anlamıyla ‘yıkıcı’ olduğunu söyleyen Picca neyse ki evlilik teklifini tamamlamayı başarmış.

Nasıl mı?

Sevgilisi Kayla ve oradaki yardımsever insanlarla birlikte denize girip yüzüğü arayarak!

1-391.jpg

‘Barda olup biteni gören üç adam vardı, biralarını içiyorlardı. Sanırım teklifin böyle bitmesine onların da gönülleri razı olmadı, hiç düşünmeden suya atladılar ve bizimle birlikte yüzüğü aramaya başladılar’ demiş Picca televizyon kanalına yaptığı açıklamada. Hatta evi yakında olan bir adam eve gidip deniz gözlüklerini getirerek genç çifte yardımcı olmuş.

Bir buçuk saatlik bir arama çalışmasından sonra Kyle Blusher isimli bir adam yüzüğü bulmuş. Yüzüğün bulunduğunu duyar duymaz sudan çıkıp dizlerinin üstüne çöken Picca, evlilik teklifini bu defa olan biteni izleyen ve çifte yardımcı olan insanların arasında yapmış. 

201508281516_enhanced-14230-1440706710-1.jpg

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.