1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. EVRAKLAR TAMAMLANIRSA GÖMÜLECEK
EVRAKLAR TAMAMLANIRSA GÖMÜLECEK

EVRAKLAR TAMAMLANIRSA GÖMÜLECEK

17 Bıçak darbesi öldürülen Oleysa Kupriyanova’nın bugün Girne’de toprağa verilmesi bekleniyor...

A+A-

 

17 Bıçak darbesi öldürülen Oleysa Kupriyanova’nın bugün Girne’de toprağa verilmesi bekleniyor.

Oleysa Kupriyanova’nın cenazesinin ülkemizde defnedilmesi için aile Girne Belediyesine başvurdu. Girne Belediyesi ailenin talebi üzerine defin işlemleri için her türlü belediyecilik hizmetinin verileceğine dair açıklamada bulundu. 

Geçtiğimiz hafta kızının cenazesini almak için KKTC’ye gelen, ancak talep edilen 3 Bin Dolar cenaze masrafını karşılayamayan Anisa  Khanmurzina, kızını KKTC’de defin etme kararı aldığını gazetemiz Havadis aracılığı ile duyurmuştu.  

Bugün defnedilmesi bekleniyor

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, konuyla ilgili Havadise yaptığı açıklamada Kupriyanova’nın cenazesi için Girne belediyesine başvuran anne Anisa  Khanmurzina defin işlemlerinin Girne’de yapılmasına istediğine dair talepte bulunduğunu söyledi.

Güngördü belediye olarak Oleysa Kupriyanova’nın cenaze işlemlerinin gerçekleştirilmesi için ailesinin de talebi üzerine belediye hizmetlerinin eksiksiz verileceğini kaydetti.

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, “Oleysa Kupriyanova’nın annesi Anisa Khanmurzina ile Cumartesi günü konuyla ilgili yaptığımız görüşmede konu evrakları henüz tamamlayamadığını belirtti. Khanmurzina Pazartesi günü evrakları tamamlayacağını söyledi. Söz konusu evrakların tamamlanması ile defin işlemleri gerçekleşecek” diye konuştu.

Havadis

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.