1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. EVREN, BAKANLIĞA BAĞLI DAİRELERDE PERSONELLE BAYRAMLAŞTI
EVREN, BAKANLIĞA BAĞLI DAİRELERDE PERSONELLE BAYRAMLAŞTI

EVREN, BAKANLIĞA BAĞLI DAİRELERDE PERSONELLE BAYRAMLAŞTI

Bayındırlık Çevre ve Kültür Bakanı Kutlu Evren, Kurban Bayramı nedeniyle Bakanlığına bağlı daireleri ziyaret ederek personelle bayramlaşma gerçekleştirdi;

A+A-

 

Bayındırlık Çevre ve Kültür Bakanı Kutlu Evren, Kurban Bayramı nedeniyle Bakanlığına bağlı daireleri ziyaret ederek  personelle bayramlaşma gerçekleştirdi. 

Bakanlık bürokratlarının da hazır bulunduğu bayramlaşmada, Bakan Evren, çalışanların yaşadığı sorunları da dinleme fırsatı buldu.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya gore, Evren, bayram ile ilgili açıklamasında ülkede  ve İslam dünyasında dini bayramların; küskünlüklerin unutulduğu, sevgi, barış ve saygı ortamının egemen olduğu, toplumsal yaşamda müstesna yerleri olan çok özel günler olduğunu belirterek, bayramda, dayanışma ve kardeşlik duygularının ön plana çıktığını söyledi.

Kurban Bayramı boyunca kardeşliğin, dayanışmanın, el ele vermenin, güven ve işbirliğinin, insani değerlerin ön plana çıkmasını dileyen Evren, kırgınlıkların ve dargınlıkların unutulmasını, karşılıklı sevgi ve saygı atmosferinin egemen kılınmasını temenni etti.

Bakan Evren, bayramı ülke olarak huzur içerisinde geçirdiklerini ancak dünyanın bir çok sorunlu bölgesinde  insanların aynı şansa sahip olamadığını belirterek: "Bütün dünyada Kurban Bayramı boyunca ve sonraki günlerde barışın, demokrasinin, kardeşliğin, mutluluğun ve huzurun egemen olmasını ve kalıcı hale getirilmesini temenni ediyorum." dedi.

Evren, Bakanlık çalışanlarının,Kıbrıs Türk halkının, Anavatan Türkiye’deki vatandaşların ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı kutlarken, bayramda yaşanacak kardeşlik ve sevgi atmosferinin bütün dünyaya barış, mutluluk ve huzur getirmesini diledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.