1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. EVRİM ARIK HERKES KADAR SAĞLIKLI
EVRİM ARIK HERKES KADAR SAĞLIKLI

EVRİM ARIK HERKES KADAR SAĞLIKLI

Evrim Arık herkes kadar sağlıklı

A+A-

Devrim DEMİR

Lefkoşa’da bir üniversitede meydana gelen hırsızlıklarla ilgili tutuklanan Evrim Arık aleyhine yürütülen soruşturma tamamlandı. Mahkeme emri ile Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları hastanesinde yapılan muayenede ise genç kızın iddia ettiği gibi kleptomani olmadığını ortaya çıkardı.

3 gündür poliste tutuklu bulunan Arık, teminat talebiyle yeniden Lefkoşa Kaza mahkemesine çıkarıldı.

Kıdemli Yargıç Musa Avcıoğlu, zanlı Evrim Arık’ın ileride yargılanıncaya kadar yurt dışına çıkışını yasaklayarak 3 bin TL nakdi teminat yatırıp serbest bırakılmasına emir verdi.

Kayıp cüzdan bulunamadı

Demirhan Polis Karakolunda görevli polis memuru Ömer Ülger,  zanlı Evrim Arık’ın Lefkoşa’da bir üniversitenin sınıfında kimsenin olmadığı biranda Özge Şendur, Şeyma Barutçu, Büşra Karadağ ve Sibel Aker’e ait cüzdanları çantalarından alarak çaldığını söyledi.

Polis, çalınan cüzdanlardan Şendur’a ait 500 TL, Barutçu’ya ait 30 TL para bulunduğunu, ayrıca tüm cüzdanlarda banka kartları, kimlikler olduğunu belirtti.

Zanlının çaldığı cüzdanlardan ikisini çöp bidonuna, bir tanesini ise kızlar tuvaletine attığı kaydeden polis, içinde 500 TL olan Şendur’a ait cüzdanın ise yapılan tüm aramalara rağmen bulunamadığını ifade etti.

Soruşturmayı yürüten polis, zanlı Evrim Arık’ın mahkeme emri ile Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları hastanesinde muayeneden geçirildiğini,  genç kızın Kleptomani hastalığı tespit edilmediğini kaydetti.

Polis, zanlının davaları görüşülünceye kadar uygun bir teminata bağlanması talebinde bulundu.

Havadis

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.