1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. EZEL AİLESİNİN ACI GÜNÜ!
EZEL AİLESİNİN ACI GÜNÜ!

EZEL AİLESİNİN ACI GÜNÜ!

Vefat...

A+A-

Londra’da yaşayan Mağusa Gümrük Müdürlüğü kurucularından merhum Kamran Ezel’İn eşi, Ayşe Ezel 86 yaşında hayatını kaybetti.

Ezel Şirketler Gurubu ve Londra’da yayınlanan Türkçe gazete Olay’ın sahibi Nural Ezel ile Muharrem, Cevdet, Cemal ve Eren Ezel’İn annesi , Palmers Green Camiindeki dini tören ardından, Montague Road Mezarlığında eşinin yanına defnedildi..

 Cenaze törenine T.C Başkonsolosu Emirhan Yorulmazlar, Muhafazakar Parti Milletvekili David Burrowes, İşçi Partisi Milletvekili Joan Ryan, KKTC Temsilcisi Oya Tuncalı’nın eşi İhsan Tuncalı, KKTC Konsolosu Ülkü Alemdar, sivil toplum kuruluşu başkan,yöneticileri, ,işadamları ile ailenin dostu 300’e yakın kişi katıldı

Mihrişah SAFA

Londra Kıbrıs Türk Toplumunun tanınmış ailelerinden Ezel Ailesinin 86 yaşındaki annesi Ayşe Kamran Ezel, vefat ettiği Londra’da düzenlenen dini törenin ardından toprağa verildi. Kuzey Londra’da Palmers Green Camiinde yapılan ve 300’e yakın kişinin katıldığı dini tören sonrası merhume , Tottenham’daki Türk Mezarlığı olarak da bilinen Montague Road Mezarlığında defnedildi. Palmers Green’deki dini törene T.C Londra Başkonsolosu Emirhan Yorulmazlar, Muhafazakar Parti Milletvekili David Burrowes, İşçi Partisi Milletvekili Joan Ryan, KKTC Temsilcisi Oya Tuncalı’nın eşi İhsan Tuncalı, KKTC Konsolosu Ülkü Alemdar, çok sayıda sivil toplum kuruluşu başkan, temsilcisi, işadamları ile ailenin dostu 300’e yakın kişi katıldı.
Kıbrıs İslam Toplumu Başkanı Hüseyin Haşim Al Bakayi’nin duasıyla başlayan dini merasimde, hoca “Cennetin annelerin ayağı altında olduğu” sözünü hatırlatarak, evlatların annelerine çok iyi bakmalarını istedi. Mübarek Ramazan ayında ve Kadir gecesine rastlayan günlerde ebediyete intikal eden Ayşe Kamran Ezel’in çok şanslı bir anne olduğunu kaydeden Al Bakayi, merhumenin çok iyi 5 erkek evlat yetiştirdiğini, 5 gelininin de kendisine çok iyi baktığını, 15 torununa çok düşkün olduğunu söyledi.

1930 yılında Limasol’da doğan ve daha sonra Kıbrıs’ta Mağusa Gümrük Müdürlüğü kurucularından Kamran Ezel ile evlenen Ayşe Kamran Ezel, 5 erkek çocuk dünyaya getirdi. Oğulları Muharrem, Cemal, Cevdet, Eren ve Nural Ezel ile eşleri camide ve kabristanda taziyeleri kabul ettiler. Camideki tören ardından, cenaze Tottenham’daki Montague Road Mezarlığına götürülerek burada din görevlileri Burhan Aygün ve Hüseyin Haşim AL Bakayi’nin okuduğu dualar eşliğinde defnedilerek, ebediyete uğurlandı.

Ezel Şirketler Grubu ile Olay gazetesinin sahibi Nural Ezel, annelerinin vefatından dolayı ailecek büyük üzüntü içinde olduklarını, annelerinin kalplerindeki yerini her zaman koruyacağını belirterek, kendilerini bu acılı günlerinden yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti. Merhumenin çevresinde yardımseverliği, çocuklarına ve torunlarına düşkünlüğü ile tanındığını dile getiren Nural Ezel, “ Hayat bir çiçek gibi açıp sonra da solarken, zaman su gibi akıp gidiyor ve acılı günler geldiği zaman üzüntüler hakim oluyor. Annemiz aramızdan ayrılmış olabilir. Ama O daima kalbimizde yaşayacak, O’nun yeri hiçbir zaman doldurulamayacak” dedi.

Star Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.