1. HABERLER

  2. SPOR

  3. F.BAHÇE İSTEDİ, G.SARAY KAPIYOR !
F.BAHÇE İSTEDİ, G.SARAY KAPIYOR !

F.BAHÇE İSTEDİ, G.SARAY KAPIYOR !

Galatasaray, transferde son 1 haftaya girilirken Bruma'nın ardından bir kanat oyuncusu için daha çalışmalar hızlandırıldı.

A+A-

Galatasaraylı yöneticiler, Eskişehirspor’la yapılan maçın ardından cumartasi günü, Erkan Zengin için Kırmızılı – Siyahlı kulübün başkanı Mesut Hoşçan‘a yeni bir teklif verdi. Radyospor’dan Özgür Sancar’ın konuyla ilgili sorusunu yanıtlayan Hoşçan, “Galatasaray’la görüştük. Biz prensip olarak Erkan’ı satmak istemiyoruz. Takımımızın en değerli oyuncularından. Galatasaray, bize futbolcu ve bir miktar para önerdi. Bu konuda fazla bilgi veremem. Henüz ulaştığımız bir aşama yok” dedi.

İsveç Milli Takımı’nın da formasını giyen Erkan için temsilcisi Erk Toros ise “Benim şahsi beklentim Erkan adına transferin içerisinde bulunduğumuz son 4 günlük süreci içerisinde bir gelişme olacağı yönünde. Transferde son gün ayın 5'i, son gün gece yarısına kadar her şey olabilir. Transferde her an her şey olabilir. Her şey çok çabuk oluyor. Son günlerde her şey olabilir.

Biz bekliyoruz. Erkan’ın transferiyle ilgili ani bir gelişmenin olabileceğini düşünüyorum. Erkan’ın performansı giderek artıyor. Sözleşme uzatmış olması onun transferini engelleyecek bir durum değil. Kontratında sözleşme fesih bedeli yok. Bu Eskişehirspor inisiyatifiyle ilgili. Erkan da kulübünün çıkarları doğrultusunda olacaksa, tekrar İstanbul’un büyük takımlarında oynayıp kendini kanıtlamak istiyor” dedi. Erkan Zengin kısa bir süre önce eski hocası Ersun Yanal tarafından F.Bahçe için transfer edilmek istenmişti.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.